Şimdi Ara

Megelli NAKED 125 cc Bu makinayı alacam Beyler Bi El Atın ! ! ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

Antalya'da oğuz motor bakıyor buna bindim üzerine ancak kullanma fırsatım olmadı işçiliği güzel bi kaç kullanıcıdanda olumlu yorum aldım ancak sadece görüntüden ibaret bir motorsiklet bence

istiyorsanız alın ukte kalmasın içinizde başka birşey alırsınız ancak aklınız onda kalır performansından memnun kalmaz iseniz CC Upgrade paketi var bu motorsiklet için yurt dışından bunun firmasından geliyor paket olarak Silindir piston vs bir çok parça halinde set olarak CC yükseltiyorsunuz 160 CCmi ne oluyordu hatırlamıyorum

evet 200 cc ye çıkarılabiliyor orjinal firma tarafından ama illa ki bunu istiyorum..
  • ama şöyle bir durum var firma sizden motorun parasını almıyor mu ?? Çünkü motorun 200cc ye çıkması demek pistonun, piston kolunun krankın, silindir bloğunun karbüratörün ve başka parçaları yani motorun değişmesi demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

ama şöyle bir durum var firma sizden motorun parasını almıyor mu ?? Çünkü motorun 200cc ye çıkması demek pistonun, piston kolunun krankın, silindir bloğunun karbüratörün ve başka parçaları yani motorun değişmesi demek.

500 ila 1000 tl ye mal oluyor muş bu hale gelmesi
  • en son 500 600 tl civarı birşey diyebiliyorum. ruhsat işlemleri dahil değil
  • quote:

en son 500 600 tl civarı birşey diyebiliyorum. ruhsat işlemleri dahil değil

motoru türkiyede bulmak mesele zaten kaldı ki modifiye edilsin
  • Tek Kelimeyle Alma Kardeşim. 2.el piyasası yok bunun yedek parçada çok sıkıntı yaşarsın hem.
  • SYM Wolf NBi 250 Geldi 10 bin lira ama ben çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Tek Kelimeyle Alma Kardeşim. 2.el piyasası yok bunun yedek parçada çok sıkıntı yaşarsın hem.

alıp satacak biri değilim en az 4 sene kullanmayı düşünüyrom..kaza yapmadıktan sonra yedek parça sıkıntı olur mu??
  • quote:

SYM Wolf NBi 250 Geldi 10 bin lira ama ben çok beğendim

sym vede çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthatkara

quote:

Tek Kelimeyle Alma Kardeşim. 2.el piyasası yok bunun yedek parçada çok sıkıntı yaşarsın hem.

alıp satacak biri değilim en az 4 sene kullanmayı düşünüyrom..kaza yapmadıktan sonra yedek parça sıkıntı olur mu??

Kardeş Kaza Durumlarında Değilki . Sen eminim bu motorun görünüşüne bakıp aldanıyosun ama 3-4 sene dayanıcakmı bu motor . bi sabah kalktın motor çalışmadı nolcak yedek parça felan gelicek onu ilk başta bulucaksın sonra getirtceksin yurdışından bu işlem 2-3 ayı bile bulur o zamana kadar motorsuzsun yani anlayacağın. yerinde olsam honda cbr 125 yeni kasa yada paran varsa yamaha yzf 125 alırdım :)

• quote:

quote:

sym vede çok pahalı

SYM'yi kesinlikle çan çin con larla bir tutmam oldukça kaliteli ürünleri mevcut.

1 yıla kadar wolf 125 kullandım işçiliği mükemmel performansı süper arızası sıfırdı vsvs bi kaç kezde maxi scooterlarından kullandım aynı şekildede oda

youtubeda nbi 250 nin tanıtım videoları vs kullanıcılarının videolarını çok beğenndim fazlasıyla kalıplı bir motor yapmışlar sanki 600 lük yavrusu titreşim sıfır motorta zaten... sıvı soğutmalı 6 manuel vites 250 cc tek silindir 26 bg

evet 10 binler şu anki piyasaya göre fazla bir rakam. şu anlık kullanan yok piyasada sırf görüntü için fiyatı yüksek tutmuşlar diye tahmin ediyorum

Megelli NAKED 125 cc Bu makinayı alacam Beyler Bi El Atın ! ! !

• quote:

quote:

quote:

Kardeş Kaza Durumlarında Değilki . Sen eminim bu motorun görünüşüne bakıp aldanıyosun ama 3-4 sene dayanıcakmı bu motor . bi sabah kalktın motor çalışmadı nolcak yedek parça felan gelicek onu ilk başta bulucaksın sonra getirtceksin yurdışından bu işlem 2-3 ayı bile bulur o zamana kadar motorsuzsun yani anlayacağın. yerinde olsam honda cbr 125 yeni kasa yada paran varsa yamaha yzf 125 alırdım :)

o yönden hiç düşün memiştim:)

• quote:

quote:

quote:

sym vede çok pahalı

SYM'yi kesinlikle çan çin con larla bir tutmam oldukça kaliteli ürünleri mevcut.

1 yıla kadar wolf 125 kullandım işçiliği mükemmel performansı süper arızası sıfırdı vsvs bi kaç kezde maxi scooterlarından kullandım aynı şekildede oda

youtubeda nbi 250 nin tanıtım videoları vs kullanıcılarının videolarını çok beğenndim fazlasıyla kalıplı bir motor yapmışlar sanki 600 lük yavrusu titreşim sıfır motorta zaten... sıvı soğutmalı 6 manuel vites 250 cc tek silindir 26 bg

evet 10 binler şu anki piyasaya göre fazla bir rakam. şu anlık kullanan yok piyasada sırf görüntü için fiyatı yüksek tutmuşlar diye tahmin ediyorum

bekleyip görelim kardeş:)

• Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• <3 <3 <3 <3

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.