Şimdi Ara

mehmet okur'a allstar için internetten oylarımızı kullanalım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memo, adıyla sanıyla ve oyunuyla ülkemizi basketbolda temsil ediyor. Keşke biz de onun yaptığı temsilin bir kısmını kendi alanlarımızda yapabilsek. Onu tebrik ediyor ve oy gönderiyorum.
  • ben memoya oy verdim tabii, ama YAO karşısında %1 ihtimali yok bence. memoya bizden bikaç kişi, yao'ya tüm asya oy verir

dooru hatırlıyorsam, yao nba'e gireli en çok oy alan 1.oyuncu... yani bırak memoyu, adam garnett'ten nowitzki'den shaq'tan fazla oy alıyor...

biz yine de görevimizi yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxhell -- 20 Kasım 2005, 16:59:39 >
  • geçen senenin batı uzunları oyları:
    WEST CENTERS
    Yao Ming (Hou) 2,558,278
    Brad Miller (Sac) 429,413
    Marcus Camby (Den) 313,214
    Rasho Nesterovic (SA) 256,286
    Erick Dampier (Dal) 245,534
    Vlade Divac (LAL) 186,044
    Jamaal Magloire (NO) 160,760
    D. Mutombo (Hou) 158,087
    Brian Grant (LAL) 109,391
    Theo Ratliff (Por) 102,291
    işte rekoru bu oyla kırdı memo'nun bence geçme şansı var yeter ki biz oylarımızı hergün kullanalım bir kereyle olmaz hergün kullanalım
  • oylar yollanıyor dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanosman100

oylar yollanıyor dimi?

tabiki dostum hergün bi tane yemeklerden önce atıveriyom bi tane

ne olursa olsun destek olalım köstek olmayalım derim ben ama tabiki herkes istediğini yapmakta özgür gırtlağını sıkıpta oy at diyemezsinki kimseye kişiliğini sevmeyen vardır hareketlerini sevmeyen vardır laflarını sevmeyen vardır haklıdır...
  • durmak yok devam
  • arkadaşlar bu arada almanya ve fransanın isviçre-türkiye maçı sonrası başlattığı türkiyeyi karalama kampanyalarında oylamalara hayır cevabı vererek katılmanızı bekliyorum ilgilenenlere teşekkürler linkleri forumda mevcut
  • Kimseye Oy faLan yOK..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

Kimseye Oy faLan yOK..!!

keyfin bilir
  • Oylar Memo'ya
  • Beyler yapmayın allah askına tamam milliyetciyiz ama bu gazla orada en iyi olanlar oynar ama Mehmet OKUR o kadar iyi bir oyuncu değil..... ABARMAYALIM
  • yanlış düşünüyorsunuz en iyi oynayanlar olsaydı bu seçimi halk oylaması biçiminde yapmazlardı zaten. onun dışında mehmet okur o listeye girerek seviyesini göstermiştir. orada kimi görmek istiyorsan ona oy verirsin ben bir türk görmek istiyorum oyumu memoya veriyorum
  • evt beyler mehmeti el birliği ile allstar maçına gönderelim
  • vala sırf oyununu gerçekten çok beğendiğim için atıyom dürüst bi oylama
  • Bence de memo ya tam destek avrupa şamp.da hidoyala memonun üstüblügünü kimse kabul etmedi eger etselerdi şamp olmuştuk...

• bi tane de benden.. hemde iş yerinden herkese attırdım..
  • bir tane olmaz en azından hergün atalım :)
  • oy kullandıktan sonra gelen sayfadaki şeyleri doldurmak zorunda değiliz di mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.