Konuya gelirsek ben çok isterim gelmesini Melo'nun bir gömlek altı belki ama kanatlara yapılacak 2 yabancı transfer 1 yabancı 1 türk'ten daha verimli olacağından Mehmet'in gelmesini isterim.
Mehmet Topal Valencia'ya gittiği için gözünüzde iyice değerli olmuş. Bu adam buradayken takımın en fazla top kaybı yapan adamıydı. Ayağına gelen her topu yanındakine verip risk almaktan kaçan ve tribünlerde sürekli ıslıklanan bir adamdı. Bu olayları ya hatırlamıyorsunuz ya da dediğim gibi Valencia da oynadığı için şu an çok değerli gözüküyor. İspanyadaki maçlarını pek takip etmedim eğer kendini geliştirdiyse kontenjan açısından yuvasına geri dönsün sorun etmem. Fakat aynı Mehmet olacaksa Ceyhun'u tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
Bizim işimizi görecek tarzda bir orta saha değil topal. yalandır umarım haber.
Mehmet Topal, Özer, Selçuk, Baroni bu dördü bir Mehmet Topal anca eder herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Mehmet Topal Valencia'ya gittiği için gözünüzde iyice değerli olmuş. Bu adam buradayken takımın en fazla top kaybı yapan adamıydı. Ayağına gelen her topu yanındakine verip risk almaktan kaçan ve tribünlerde sürekli ıslıklanan bir adamdı. Bu olayları ya hatırlamıyorsunuz ya da dediğim gibi Valencia da oynadığı için şu an çok değerli gözüküyor. İspanyadaki maçlarını pek takip etmedim eğer kendini geliştirdiyse kontenjan açısından yuvasına geri dönsün sorun etmem. Fakat aynı Mehmet olacaksa Ceyhun'u tercih ederim.
Kendini gerçekten çok geliştirmiş, Bir kaç maçını izlersen sende bu farkedersin hocam, Bende zaten 4-5 maçını izledim, Ve gerçekten beya fark var Şu an ilk 11'imizde oynar, Melo gidecek filan diyorlar, Selçuk Yanına Mehmet Topal haria olur
suç ersun yanalın
sol ayağıyla messi golü atmış, belli ki o gün normal değil.. sedyeyle kenara aldırsana, değiştir sok tolgayı
adam attığı golün şaşkınlığını üzerinden atamadığı için golü yedik sonunda
quote:
Orijinalden alıntı: august landmesser
suç ersun yanalın
sol ayağıyla messi golü atmış, belli ki o gün normal değil.. sedyeyle kenara aldırsana, değiştir sok tolgayı
adam attığı golün şaşkınlığını üzerinden atamadığı için golü yedik sonunda
Bu adama zaman makinesinin yerini kim gösterdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Hasnun Galip
Şampiyonlar liginden men edilmiş, kume düşme adayı bir takıma mı gidecekmis
Küme düşme adayı mı ? Kardeş sen geleceği görüyorsun bence bu yeteneğini faydalı şeyler için kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
sen futboldan anlıyosun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme