Şimdi Ara

Mehmet Topal bir daha oynamasın Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gs taraftarı nasıl Selçuk inanı protesto etti.Biz de yapmalıyız bu adamın futbolculuk miladi dolmuştur.Artık oynayabileceği takımlar arap takımları falan filan.

Atıfla ikisi oyundan çıktı oyunun tüm şekli değişti.Gençler oynatılsın ama bu topal atıf oynamasın gerekirse eksik çıkalım artık o noktadayım.

• Yav adam o kadar zararlı ki ofansif anlamda kendine pas çıkıldığında hem ileri oynayamıyor hemde oyundayken yanındaki 8 numara ofansif olsa bile defanstan gelecek topu ona değil kendine attırıp öldürüyor.
  • Topaldan once takıma 2 tane cabuk,top hakim,basan,topla cıkan stoper lazım daha uygun baslık olurdu.
  • Görev adamı. Bazı maçlarda görev verilmemesi gerek ama. Şu da önemli ki yuhalanmamalı, küstürülmemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt
    Diğer konularda yazdığım gibi defans hattı komple değişmeli.Her zaman da derim değiştirilirken diğerlerini değiştir en son Hasan Aliyi değiştirirsin diye.

Ancak bu Topal demek artık Jailsonu da bozuyor tıpkı Josefe yaptığı gibi.Adam Zehir resmen kim gelse mahvediyor.Defans konusu kötü bir planlama zamanında Naniden gelen parayla Skrtele dünyanın parasının verilmesi.4-3-3 sistemi için alınan Neustadlerin olsun oynar yahu stoperde diye diretilmesi.Stopersiz kalmayalım diye son anda alınan reyes.Şener zaten geç form tutuyor ama iki maçtır rezaletin ötesinde.

Bu Topal zehri akıtılmalı.
  • suç ersun yanalın

sol ayağıyla messi golü atmış, belli ki o gün normal değil.. sedyeyle kenara aldırsana, değiştir sok tolgayı

adam attığı golün şaşkınlığını üzerinden atamadığı için golü yedik sonunda
  • Bu adam defansif ortasaha olarak, hiçbir ofansif ortasanın olamayacağı kadar kötü defans yaptığı gibi, ofansa 1 gram katkısı yok..Buraya kadar tamam ama bunların çok daha ötesinde bir fikrim var benim..Bu adam, Neustadter ve Slimani saha içindeki davranışlarına baktığımda, sezon başından beri yediğimiz ve kaçırdığımız gollerdeki pozisyon almalarına baktığımda benim tek gördüğüm, kasıtlı olarak takımı yakmaları..1-2 değil, tüm maçlarda hiç şaşmıyor..Bunların yerine Aatıf'la Dirar'ı kadro dışı bıraktıkları ve bu durumu hazirandan beri değiştirmedikleri ve takımın en iyi 2 oyuncusu olan Joseph de Souza ile Guiliano'yu gönderip yerine soru işaretleriyle dolu adamları alıp Cocu'ya, dolayısıyla Fb'ye son dk golü attıkları için yönetimin de kasıtlı olarak sabote ettiğini düşünüyorum artık..Bence ligdeki pozisyonumuz kasıtlı olarak bu seviyede tutuluyor..Ersun Yanal'ın gelişiyle affedilen Aatıf'ın 1 hafta geçmeden Rize'ye gönderilmesinin sebebini idrak edemiyorum..Aatıf'lı Rize, son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı..Ersun Yanal, bu adamları şu dk'dan sonra altyapıdan adam almak, alternatifi olmasa da başka oyuncuları oynatmak yerine, 1 dk bile oynatırsa o da sabote ediyor anlamına gelir benim için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Bu adam defansif ortasaha olarak, hiçbir ofansif ortasanın olamayacağı kadar kötü defans yaptığı gibi, ofansa 1 gram katkısı yok..Buraya kadar tamam ama bunların çok daha ötesinde bir fikrim var benim..Bu adam, Neustadter ve Slimani saha içindeki davranışlarına baktığımda, sezon başından beri yediğimiz ve kaçırdığımız gollerdeki pozisyon almalarına baktığımda benim tek gördüğüm, kasıtlı olarak takımı yakmaları..1-2 değil, tüm maçlarda hiç şaşmıyor..Bunların yerine Aatıf'la Dirar'ı kadro dışı bıraktıkları ve bu durumu hazirandan beri değiştirmedikleri ve takımın en iyi 2 oyuncusu olan Joseph de Souza ile Guiliano'yu gönderip yerine soru işaretleriyle dolu adamları alıp Cocu'ya, dolayısıyla Fb'ye son dk golü attıkları için yönetimin de kasıtlı olarak sabote ettiğini düşünüyorum artık..Bence ligdeki pozisyonumuz kasıtlı olarak bu seviyede tutuluyor..Ersun Yanal'ın gelişiyle affedilen Aatıf'ın 1 hafta geçmeden Rize'ye gönderilmesinin sebebini idrak edemiyorum..Aatıf'lı Rize, son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı..Ersun Yanal, bu adamları şu dk'dan sonra altyapıdan adam almak, alternatifi olmasa da başka oyuncuları oynatmak yerine, 1 dk bile oynatırsa o da sabote ediyor anlamına gelir benim için..
    ali koç' un comolli' yi gönderdiği günü, fenerbahçe' nin kurtuluş günü olarak ilan edeceğini düşünüyorum. nasıl bir işe bulaştığını anladı ama sezonu daha da fazla hasara uğramadan bu şekilde idare etmeyi yeğlemiş olmalı. belki doğru olan da bu çünkü takıma getirilen oyuncuların sabotajını düşündüğümde comolli' ye sezon sonuna kadar sabır göstermek gerektiğini düşünmek ve anlamış olmak istiyorum artık. tez zamanda sezonu kazasız belasız bitirsek diyorum sadece.

• Topal kadar dengesiz bir oyuncu var midir bilemiyorum. Bir tanecik maci da hatasiz bitir be adam .Gol attin iyi hos da o yaptigin sacmalik neyin nesi ?
    Git bi izle ya ben futbolcu muyum de
    Yazik gunah Serdar denen bi iranliyi yildiz ettiniz hasan ali saskiniyla birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topal'ı gönderiyorsan yerine taş gibi bi ön libero alacaksın. Size garip geliyor da Topal'ın yaptığı defansif katkıyı yapacak hiçbir oyuncu yok bizim kadromuzda. Ama artık yaşlandı artık hatalar yapmaya başladı, yerine birinin alınması şart.
  • Her Mac defansif hata yapip gol yedirten hucumda top kullanmayi beceremeyen on libero bulmak zor diyorsun yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Her Mac defansif hata yapip gol yedirten hucumda top kullanmayi beceremeyen on libero bulmak zor diyorsun yani.
    "Ama artık yaşlandı artık hatalar yapmaya başladı, yerine birinin alınması şart."

"Ama artık yaşlandı artık hatalar yapmaya başladı, yerine birinin alınması şart."
  • Yerine taş gibi ön libero alacaksın demişsin. Ozan şu anda gelse çok daha iyi oynar. Tolgay-Jailson şu anda fazlasıyla kapatır.
  • Öyle yazdım çünkü şu anda Topal'ın oynadığı rolde oynayacak bir oyuncumuz yok. Nedir bu rol? Half-bek. Takım atağa kalkarken üçüncü bir stoper oyuncusu gibi savunma tandeminin arasına girip beklerin daha rahat hücuma çıkmasını sağlayan orta saha oyuncusu.

Dikkat ettiyseniz Ersun Yanal geldi geleli Isla'nın hücum etkinliği arttı. Sebebi Ersun Yanal'ın Topal'ı bu rolde değerlendirmesi. Zamanında GS kanatsız 4-1-2-1-2 oynarken bekler Eboue ve Riera da Melo sayesinde ileriye çıkıyordu.

Modern ön liberolar Topal gibi stoper özellikli olmuyor. Artık futbol değişti ve ön liberolar hem hücuma hem defansa katkı veriyor. Bu ikisini bir arada yapan ön liberolara doğal olarak taş gibi diyorum. Dolayısıyla o mevkiye çok üst düzey bir ön libero almamız lazım ki Topal'dan sonra savunma oyuncularının yaşayacağı problemler hafiflesin.

• valla şu konuyu görüp geldim, yine bir sürü şey yazacağım yandım dedim içimden. sade ve net özetlemişsin. çok güzel. mehmet topal oynamalı deyince topal aşığı zannediyorlar. sanki bir fernando var takımda da biz inadına öyle diyoruz. bu adam çok iyi değil yerine oyuncu şart. evet doğru bunda hemfikiriz. ama bazı maçlarda da takımın yıldızı oluyor. o sebeple bu kadar gömülmesi anlamsız. konu yaptığı hatanın verdiği gerginlikle açılmış olabilir ama bazı insanların genel tavrı bu şekilde olunca insan anlamlandıramıyor.

• Sen parmağın kangren olunca ama o paramğın şu işlevleri var başka parmağım yok diyip ona müdahele etmeyecek misin?Bu ne tuhaf mantık aynı mantıkla Slimani oynatılıp duruyor.

Çıkartırsın alt yapıdan bir adam oynatırsın o mevkide gerekiyorsa islayı oraya monte edersin.Günümüz fukbolunda defansif orta sahasız olmuyor ama başka çzüm bulursun amacın zaten bu sene şampiyonluk falan değil.Kalan 12 maçta 15 puan toplasan zaten ligde kalırsın.Bunun içinh topal kanserine gerek yok hatta o oynadığı için daha da puan kaybediyoruz.
  • Ben bir şeyleri anlatamıyor muyum? Yoksa siz mi anlamıyorsunuz? Ben diyorum ki artık bu adam hata yapıyor sene sonu yerine güzel bi ön libero alalım artık kesilsin kadrodan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.