Şimdi Ara

Meireles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala bu adama tahammül edebilen var mı, ben izledikçe lanet ediyorum şu adama

• Genel anlamda haklı olma payın var ama bu aksam yeterli performans gösterdi bana göre. Holmen ve topal tutuktu bu aksam. Salih biraz daha oyuna erken girmiş olsa maç lehimize dönebilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyt'a sinir olmaktan bugün mirelese odaklanamadm pek

• Bugün kötü bir oyun oynamadı bence.
  • Geldiğinden beri oynadığı maçların yarısından daha iyi oynadı bana göre
  • siz iyi oynadı diyorsanız bişey diyemicem ama bana her hareketi battığı için çok kötü geldi oyunu.. oyuna katkısını hiç göremiyorum hele ki hücuma katkısı hiç yok derece de az.
  • Emre yi sahada goren varmi veya topuzu

O kadar mac oynamamis holmen bile cogundan iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: KG#5

siz iyi oynadı diyorsanız bişey diyemicem ama bana her hareketi battığı için çok kötü geldi oyunu.. oyuna katkısını hiç göremiyorum hele ki hücuma katkısı hiç yok derece de az.

+1 keşke herkes senin gibi maç izlese.
  • DOS adamlarla nasıl üretken olmayı bekliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

DOS adamlarla nasıl üretken olmayı bekliyorsunuz ?

bende bundan bahsediyorum hala nasıl tahammül edilebiliyor anlamak mümkün değil.
  • quote:

quote:

bende bundan bahsediyorum hala nasıl tahammül edilebiliyor anlamak mümkün değil.

Hocam , takımın orta sahası resmen çöplüğe döndü.Milyon Euroları çöpe atıyoruz , yazık.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam , takımın orta sahası resmen çöplüğe döndü.Milyon Euroları çöpe atıyoruz , yazık.

alıştık yıllardır çöpe atmayı paraları ama en azından bu sene kadro tercihlerinde puan farkını bu şekilde açmışken daha dikkatli olunmalı derim

• KG#5 kullanıcısına yanıt
    belki chealse de liverpoolda oynamamış olabilir ama holmen şu meirelesten hem daha güçlü hem daha zeki hemde daha yürekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

belki chealse de liverpoolda oynamamış olabilir ama holmen şu meirelesten hem daha güçlü hem daha zeki hemde daha yürekli...

en azından mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyor olur ya da olmaz.. ama meireles bütün maç yatışlarda
  • Bu adam başından beri ya sakat, ya kart cezalısı ya da ruh gibi dolanıyor ortada. Uzaktan salladı bir iki gol attı diye bazıları iyi oynadığını düşünüyor. Hayır arkadaşlar iyi falan oynamıyor, oynamıyor yani adam, Selçuk bu kadar forma şansı bulsa çok daha verimli olurdu. Bir an önce gitmeli
  • Meireles oynamıyor..İyi mi kötü mü bilemeyeceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.