Şimdi Ara

Meireles maç mı seçiyor, yanındaki oyuncular performansını mi etkiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimiz yeri geliyor cok ovuyoruz yeri geliyor cok elestiriyoruz. Ben bu adam ilk geldiginde adeta inanamadim. 2012 nin Clyi alan takımda 45 maca çıkmış bir adam geldi diye. Oynadigi zaman gerçekten harika oynuyor bugun de gördük resmen yönetti takımı.
    Bu adam vurdum duymaz diyoruz fakat bir gol olduğunda en cok sevinenlerden birisi bir faul olduğunda en cok itiraz edenlerden birisi. Acaba bu adam mac secmekten ziyade orta sahada yanında oynayan oyunculardan dolayi mi etkileniyor performansı? Yanında daha dinamik oyuncular olunca rahat oluyor cok iyi yönetiyor. Demin de hicbir yere gitmiyorum şampiyon olmak icin elimizden geleni yapacağız dedi.
    Ya da galibiyetin zevkinden mi boyle dusunuyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• portekizdeki meireles daha iyi orda iyi oyun kuruyor takımın beyni nerdeyse
  • şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımdan gelen bir oyuncunun kötü olması zor ihtimal

burda td faktörü çok önemli bence takım arkadaşlarıyla sorununun olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımdan gelen bir oyuncunun kötü olması zor ihtimal

burda td faktörü çok önemli bence takım arkadaşlarıyla sorununun olduğunu sanmıyorum

Ve Eplde 2 sene boyunca o yuksek tempoda Lpoolda sezonun futbolcusu seçilmişti. Chelseada da cok kaliteli oynamıştı.

• Meireles'i Meireles yapan bu tempolu, basan oyunu. Özellikle topsuz oyundaki futbolu, sezgilerinin çok iyi olması fark yaratıyor. O yüzden fizik olarak, tempo olarak kendini çok iyi durumda tutması lazım.
    Ersun Hoca'nın ondan ne beklediği de önemli tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımdan gelen bir oyuncunun kötü olması zor ihtimal

Ve Eplde 2 sene boyunca o yuksek tempoda Lpoolda sezonun futbolcusu seçilmişti. Chelseada da cok kaliteli oynamıştı.

son mesajlarımı atım ben hocam bugün cezamı alıp gidiyorum

meireles gerçekten iyi bir oyuncu ama göstermiyo ne bilim sanki takım üvey çocuğu gibi

kendisimi istemiyor yoksa onu hırslandıracak birileri mi yok anlamıyorum

• Bazı pasları var, nereye gittiği belli değil. Kendisi geldiğinde en sevinenlerden biriydim. Fakat sallamıyor bu çok net görülüyor. Antrenman maçındaymış gibi rahat rahat paslar vs.. Meireles bize getirisi olmayan bir futbolcu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahtekar ın önde gideni her zaman derim Bate de yediği kırmızı ile bitmiştir bende futbolculuğu nitekim ilk golde hatası olan 4 lü grubun içinde topu alabilecek en rahat oyuncuydu ama alamadı her zaman ki gibi ve golü yedik.
  • Bugün mükemmeldi...Maçın en iyi oyuncusuydu...Bence etkiliyor...Holmen bugün iyi koştu, pres yaptı...Selçukta aynısını yapınca Meireles daha rahat oynadı...Yoksa çok koşmak zorunda kalıyor gerekli katkıyı veremiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca ile alakalı diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bugün mükemmeldi...Maçın en iyi oyuncusuydu...Bence etkiliyor...Holmen bugün iyi koştu, pres yaptı...Selçukta aynısını yapınca Meireles daha rahat oynadı...Yoksa çok koşmak zorunda kalıyor gerekli katkıyı veremiyor

Bence de yanındaki oyuncuların onu rahatlattigi surece performansinin boyle olacagina inanmak istiyorum.

• salih oyuna girdi mi bugün ?
  • meireles bu takımın nesini yönetiyor arkadaş. bugun neyi yönetmiş anlamadım. takımı şaha kaldıran holmen. her yere dalan giren gökhan, caner ve kuyt kenardan. önde webo kolay maçın en öndeki oyunculardı.

birde holmen in hırslı mücadeleci kafasını her yere sokan oyunu üzerinden meyro nasipleniyor mis gibi nasıl oluyorsa.

sanki meyro orta sahada sıradan bi oyuncu degil alex adeta takımı yönetecek.adam orta sahada yetenekleri kısıtlı ama futbol kafası kesinlikle var ama takılıyor bilerek yeter diyor adam. cristian ın çektirdigi kahrı meyro yapıyor bu takıma. hele ikisi birlikte düşman başına.

avrupa da üst düzey bi takım meyro ya 10 kagıt teklif etse de gitse keşke. ama olmaz öyle bişey tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

salih oyuna girdi mi bugün ?

Yok hacı

• Tipik istikrarsız Portekizli.
  • Yatmaya gelmis kurnaz bir adam

• Baronide bitiyo iş. Zamanında emreyide şekilden şekile sokuyodu allahın ruhsuzu. O adam olmayınca takım oynamaya başlıyo doğal olarak meiroda etkileniyo.
  • Yanındaki adam etkiliyor ama maç seçtiğini düşünüyorum, form grafiği iyi değil. Kötüyse klubeye gider yerine aslan gibi alper var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.