Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler anlatın.telefonları gümrükten nasıl geçiriyorsunuz?bu işlerden anlayan satıcı varsa aliexpressten özelden msj atmanızı rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Beyler anlatın.telefonları gümrükten nasıl geçiriyorsunuz?bu işlerden anlayan satıcı varsa aliexpressten özelden msj atmanızı rica ediyorum.

+1 bana da anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhayarici

Arkadaşlar markete giriyorum f harfine basıp arama yaptığımda atıyor bazen başka aramalarda da atıyor varmı bu sorunu yaşayan varsa çözüm bilen?

hocam google play store sürümü eski oldugu icin o hayatı veriyormus.
    telefonun tarayıcısından "play store apk" yaz güvenli bir yerden indir (ben gezginlerden indirdim) kur, sorun düzelecektir.
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    cihazın kendi marketinden google play indirilse sorun kalmaz ;)
  • bendeki 4.5.4i sürümün ve kendi marketi yok ;)
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    bendeki 4.5.4i sürümün kendi app marketi var ;)
  • e gülegüle kullan varsa! derdin üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek?! ben sorun yasayan arkadasa yardımcı olmaya calıstım, kalkıp seninle "kimin *ükü daha büyük" dalasına girmeye hiiiç niyetim yok.
    kaldı ki anlattıgım yöntem de gayet basit ve anlasılırdı. bilmeyen de 1 sayfa dolambaclı anlatım yaptım sanır.
    neyse cihazının marketiyle mutluluklar dilerim sana ;)
  • Niye bu kadar alındın ki.bende farklı yerden yardımcı olayım dedim arkadaşa kendin abarttın sakin ol strese gerek yok

• http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html

4.5.4.2A surumu cikmis deneyen gecen var mi ? 4.5.4.1i surumundeyim gecmeyi denesem nasil bir yol izleyecegim ?

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkce dil yoktur o sürümde.bu arada 4.5.4.1 i romunu nerden indirdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    4.5.4i surumuymus hocam,1i fazla yazmisim,turkce olmasada gecis yapmayi dusunebilirim,ne gibi farkliliklar var onu bilsem yeterli aslinda.

Hocam pek bir fark olacağını sanmam.ufak tefek optimizasyonlar yapılmıştır.

Su an gayet iyi ama eksiklikleri var tabii.
    Mesela sekille guvenlik kilidi yok.Cift dokun uyandirma olayini cozemedim,bence calismiyor.Baska eksik gelmedi ama bazen cevirme ozelligi devri disi kaliyor,kapatip acmak gerekiyor.Orta tusa basinca ekran kapaniyor,o tusa google sesli komutu atamak olsak iyiydi,cince surumunde cince sesli komut vardi.Menü tuşu yok,bazi uygulamalarda lazim oluyor,bulamadim(yatay sekildeyken pile dokununca bazi uygulamalarda menu cikiyor).Simdilik bu kadar hatirlayabildim.

Bu özellikleri muhtemelen a romunda bulabilirsiniz.bir deneyin derim.

A surumunden gectim zaten,simdi nasil ona gecilir onuda bilmiyorum,risk almayayim.
    A surumunde cift dokunus calisiyordur muhtemelen,orta tusda cince komuttu.Menu tusu vb ondada yoktu.
    Bir de bu teli kullaniyorsaniz musically.ly programini bir deneyebilirmisiniz ? video kayit ettirmedim.

Ekleme:64 bit oldugundan xposedda yok,flyme tools programini kuramadim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicksiz1i -- 31 Aralık 2015; 12:26:44 >
  • Merhabalar,

meizu mini telefonumda 4.5.3İ sürümü yüklü satın almıştım. Ara ara telefonun menüsünden sistem update yaaprdım ve sisteminiz güncel derdi. Bu sabah denediğimde direk program kendini kapatmaya başladı. biraz araştrıdım, yeni sürüm olduğunda bunu yaparmış. telefonun dilini ingilizce yapıp sistem updateyi çalıştırmam gerektiğini öğrendim. Hemen denedim. yeni versiyon olan 4.5.4i olduğunu söyledi program bende indir dedim. Yaklaşık 723 mb lık dosya indirdi fakat güncelleme ekranında Firmware corrupt hatası verdi. Bende dosya bozuk indi herhalde deyip, direk flyme sitesinden bilgisayara 4.5.4İ yi indirdim ve telefonda ana dizine attım. dosya yöneticisinden update zip dosyasını çalıştırdığımda tekrar Firmware corrupt hatası aldım. Telefonu kapattım ses yükseltme tuşu ve power ile recorvy modda açtım ve bilgisayara bağladım. bilgisayar bu şekilde telefonu usb bellek gibi gördü. Bende update zip dosyasını buraya attım, clear data yı işaretleyip start dedim. Fakat tekrar Firmware corrupt hatası aldım.

Şimdi telefonumu aldığım kişi bir şekilde 4.5.3İ yi yüklemiş, ben ise şimdi bunun üzerine bir üst versiyonu yükleyemiyorum. Önce A sürümü bir rom yükleyip, daha sonra mı İ sürümü yükleyeceğim. Bu işlemleri yukarıda anlattığım gibi mi yapacağım yoksa bilgisayarda özel programlar aracılığı ile mi yapacağım?

Yardımcı olabilecek var ise çok makbule geçer

• benim telefon gümrüğe takıldı direk olarak başakşehir ukim den geri iade yapmışlar satıcıyla iletişime geçtim tekrar göndereceğiz dedi gümrükten geçebilmesi için napmak lazım tekrar takılırsa napcaz bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim yoksa 350 tl nin başını yiyeceğiz
  • impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.hangi satıcıdan aldiniz.

• arkadaşlar iyi geceler telefonum 1100 mah hız ile şarj oluyor bunu arttırmanın bi yolu varmı? 2A şarj etme şansım varmı?
  • impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.