Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun bir fiyatla Türkiye ye gelse iyi satış yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Teşekkürler pil testi için birkaç kez daha şarj etmeyi bekliyorum pilin açılması için. Telefonu online satış sitelerinin birinden aldım. Pille ilgili ekran görüntülerini birkaç gün sonra paylaşırım sanırım. Ama benim tahminim 4,5 saat ekran süresi ama göreceğiz. m2 note da 6,5 saat ekran süresi almıştım.

Hocam oncelikle hayirli olsun teliniz. Ben siparis gecicem ama hoporlor sesi nasil ve kulaklikla muzik dinlediniz mi benim icin onemli bu, redmi note da skintiydi bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 note dan daha iyi diyebilirim. Bugün büyük phillips kulaklıkla denedim gayet iyiydi.

• 11 Ekimde ben de siparişini vereceğim bu fiyata on numara kullanırım belli bir süre bakalım inşallah üzmez
  • ürün gerçekten güzel kısa bir test etme şansım oldu..sonra kaldırdım satış için
  • Sar değeri nedir telefonun,gerçi 2500 lük bataryayla pek tutacağını sanmam telefonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Ekim 2015; 8:14:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezavantaji sd kartin tam clismamasi 1,3 islemci hizi batarya

• güncel veya türkçe rom mevcutsa paylaşır mısınız.

----------------
    Sorun: telefon günde 1-2 kere kilit ekranındayken donuyor. hiçbir işlem yapamıyorum. kapatıp açınca düzeliyor. yazılımsal bir problem diye düşünüyorum. var mı bu sorunu yaşayan başka kimse.
  • Arkadaslar resmi uluslararası rom yayınlanmadı. 4pda ruslar 453i rom bulmus ama nerden bulmuşlar anlamadım. O yüzden paylaşmadım. Riski göze alıyorsanız yükleyin m2 note anakonusunda biri paylaşmış linki. Ben bir haftadır kullanıyorum kamera biraz kötü onun dışında sorun görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Arkadaslar resmi uluslararası rom yayınlanmadı. 4pda ruslar 453i rom bulmus ama nerden bulmuşlar anlamadım. O yüzden paylaşmadım. Riski göze alıyorsanız yükleyin m2 note anakonusunda biri paylaşmış linki. Ben bir haftadır kullanıyorum kamera biraz kötü onun dışında sorun görmedim

resmi rom yayınlanacak mı acaba. yabancı forumlarda resmi bir açıklama var mı bu konuda.

bir dehttp://reameizu.com/flyme-update-m2-mini-4531/ buradaki romlar nedir. A romu indrip kurmayı düşünüyorum buradan. şimdi kullandığım çok sıkıntılı. yazılımsal hatalar var. kendi uygulamalarında virüs programları virüs bile buluyor ama silinmiyor.

• Meizu resmi hesabı facebookta yakında dedi ama tarih vermedi. Bu senin verdiğin linkteki son çıkandan bir önceki rom. Yeni değil

• adv11 kullanıcısına yanıt
    sd kart sorunu derken hocam?
  • Güzel ürün almak isterim.

• bunun pili birleşikmiymiş yav..bu dahili pillerde harici bir reset düğmesi oluyormu kitlenmeye vs karşı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Kasım 2015; 7:43:59 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    hocam ses açma veya kapama ile kapatma tuşuna uzun basınca reset atıyor

bu arada ürünün siparişini verdim
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    vay lenovoyu bıraktınmı yine :) nasıl m2 miniden memnunmusun peki?
    tr rom çıkar herhalde..birde kitabı varmı telin..sar değerini bulamadım da hiçbir yerde..
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Lenovo çok eskide kaldı hocam.

Meizu M2 note dan sonra mini kullanıyorum. Güzel telefon bence. 5.5 inç telefonlardan sonra cebimde kayboluyor resmen. Şarjı da geri kalmıyor onlardan.

• balomer kullanıcısına yanıt
    Cift sim takilinca sd kart duzgun calismiyor diye biliyorum

• adv11 kullanıcısına yanıt
    hocam çift sim + sd kart takılamıyor diye biliyorum bende m2 note daki gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.