Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu flyme os5 in I yani international surumu çıkmadan Türkçe olmaz içinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madlive

http://flyme.cn/firmwarelist-19.html

Stabil versiyon cikti

Bu i sürüm değil sanırım A sürüm?

• şu rom yükleme nasıldı şu an 4.5.3i yüklü..update zipi dosya yöneticisine atıp napıyoduk ya herşeyi unuttum

• ilk açılışta çinçe 4g boot ekranı resmi değişiyormu
    edit : yunos stable yükledim değişti o ekran güzel ancak herşey çine göre ayarlı
    temauygulaması hava durumu vs. geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcycle -- 9 Nisan 2016; 14:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhayarici

Arkadaşlar markete giriyorum f harfine basıp arama yaptığımda atıyor bazen başka aramalarda da atıyor varmı bu sorunu yaşayan varsa çözüm bilen?

4.5.4i yükledim bende lakin google markete girip bir harf girsen direk dışarı atıyor bunun çözümü neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madlive kullanıcısına yanıt
    Hocam ben beta surume bi ara gecip fazla durmadan donmustum hala flyme5teyseniz root yapilabiliyormu soylermisiniz ? Birde kamerada kasma falan var mi,4.5.4i ile fark var mi yani.

Root oluyorsa morelocale2 programiyla kismen turkcelestirebilirsiniz.

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    root oldugunu nasil test edecegimi bilmiyorum. 2hafta sonra i surum gelecekmis.
    kamera gayet seri.
    4.5.4 i de 4 5 saat ekran suresi aliyordum.
    5 de bu sure dustu hissedilir derecede.

• quote:

Orijinalden alıntı: madlive

root oldugunu nasil test edecegimi bilmiyorum. 2hafta sonra i surum gelecekmis.
    kamera gayet seri.
    4.5.4 i de 4 5 saat ekran suresi aliyordum.
    5 de bu sure dustu hissedilir derecede.

Bilgi nereden acaba? Çünkü Flyme 5'in yol haritası değişti ve maalesef YunOS'a geçti.
     MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 10 Nisan 2016; 14:35:36 >
    4.5.4ide flyme hesabina giris yaptiginizda sistem ayricaliklari acik oldugunda root yetkisi geliyordu direk.Playstoreda root checker yazarsaniz zaten bir suru program cikiyor,onlarla test yapabilirsiniz.

Su an ben 2g veya 3g ile gunu cikarmakta zorlaniyorum,clash royale oynuyorum onun etkisi buyuk tabii,dediginiz gibiyse flyme 5 hic bana gore degil.

2g acik tunein radyo programiyla yaklasik 8 saat radyo dinledigimde %30 sarjim kaliyordu,5te hic yetmez o zaman.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Facebook meizu m2 grubunda biri yazmisti. Tekrar baktigimda resmi kaynak olmadigini farkettim.

Birkac gun daha kullanayim. Batarya suresi hosuma gitmedi. ben de 4.5.4i ye Geri donebilirim.

bataryayi bir kac sefer daha farkli kullanim kosullarinda test ediyorum. 4.5.4i ye donebilirim.
    Root checker ekran goruntulerini atiyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU

Hocam ilginiz icin tesekkurler fakat yanlis yeri cekmissiniz,root info kismi yani soldakinde Root access yazisinin karsisinda access granted yaziyorsa rootludur demek.Root infodayken sag ustten checke basicaksiniz,sse gerek yok sade yazsaniz yeterli

root access no access hocam resim acilmadi sizde sanirim az onceki mesajda da atmistim.

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU

Acilmamis hocam ondan,malum site sıkıntili,root yoksa ben de yokum,bekliyelim bakalim belki gelir,henuz flyme sitesinde yayinlanmadi

• evet 5.1 ve 5.6 beta denedim ing. sorun değil alıştımda root yok seçeneklerde.nette flyme 5 olan herkeste security kısmında ama bunlarda yok diğer ayarlarada baktım yok.bu yüzden dönecem ben 4.5 root tan dolayı.şarj denemedim ancak fark var gibi daha hızlı tükeniyor.wifi ve kamera iyileştirme var bence beğendim.root olayı çözülsün geçerim tekrardan.
  • root isine pek yakin degilim root olsa ne olur olmasa ne olur duz kullanici icin. bu arada sadece wi fi ile batarya bu sekilde.

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU

• Flyme 5 (international sürüm için) kararlı sürüm mayıs ortasında geliyor. Umarım bu sefer tarih değiştirmezler.
     MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU
  • Hocam root ile neler kazanabiliyoruz?
    Bu kadar önemli olmasının sebebi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mharman21

evet 5.1 ve 5.6 beta denedim ing. sorun değil alıştımda root yok seçeneklerde.nette flyme 5 olan herkeste security kısmında ama bunlarda yok diğer ayarlarada baktım yok.bu yüzden dönecem ben 4.5 root tan dolayı.şarj denemedim ancak fark var gibi daha hızlı tükeniyor.wifi ve kamera iyileştirme var bence beğendim.root olayı çözülsün geçerim tekrardan.

Şurdan yapılabilir:http://www.siberyardim.com/2016/01/meizu-mx5-flyme-os-5-1-2-0-g-surumunde-root-etme-yapma-resimli-videolu-anlatim.html

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    işe yaramadı bende bu yöntem
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.