Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav benim kamera ile cekilen fotograflara zoom yapinca kaymis gozukuyor cift sekilde sizde de bu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madlive kullanıcısına yanıt
    Evet vodafone kullaniyorum hocam,o dediginiz olayi duydum ama 4g degilki sonucta 3g kullaniyorum.Yani eger turkcellde veya telekomda gececekse hattimi tasiyayim,bu sekilde olmuyor.

• bu teli nerden buluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaslar m2 telefon aldim yurtdisi imei atilmis. Flymeos sitesinden global guncel surumu yuklesek sorun cikar mi tavsiyeniz nedir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU

• erkanbil kullanıcısına yanıt
    Yanlis cihaz modeline gore rom indirmezseniz sorun cikmaz,ilk surumlerden birini kullaniyorsunuz.

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Anladim. Uygun romu yuklerim. Kullananlar memnunmu?

• erkanbil kullanıcısına yanıt
    Bulundugunuz romu kullanmadim,4.5.4i surumu var bir ust surumu o romda genel itibariyle guzel,℅7 yada 14mu neydi oraya gelince birden erime oluyor tek problemi oydu.
    Su an son surumdeyim 5.1.10g,bunda whatsapp bildirim problemi olabiliyor,onun haricinde gayet stabil.Benim telde tek sevmedigim sey mobil veride online oyunlarda kopma olmasi,vodafone altyapisi yuzunden diyolar bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

bu teli nerden buluruz

DH 400 TL satan var.

5,5" Büyük demiyorsan Lenovo k3 note 110$ yada DH'de 460/500 TL

Bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

4.5.4l sürümü kullanıyordum Firmware Corrupt hatası aldım. Nasıl yukleyecegiz?

Edit sorunu çözdüm, chid.sh dosyasını yüklemek lazım. Onu yükledikten sonra son güncellemeyi sorunsuz kurdum.

hocam aynı hatayı ben de alıyorum chid.sh dosyasını da attım olmadı. nasıl yapmıştın hatırlıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizmamm

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

4.5.4l sürümü kullanıyordum Firmware Corrupt hatası aldım. Nasıl yukleyecegiz?

Edit sorunu çözdüm, chid.sh dosyasını yüklemek lazım. Onu yükledikten sonra son güncellemeyi sorunsuz kurdum.

hocam aynı hatayı ben de alıyorum chid.sh dosyasını da attım olmadı. nasıl yapmıştın hatırlıyor musun?

Valla hatırlamıyorum telefon da halamın olduğu için.

• merhaba benim m2 i sürümü yüklü buna nasıl güncelleme yükleriz.?

G sürümlerinin en sonuncusunun zip dosyasını denedim file corrupt dedi güncelleme yapmadı.

Yardımcı olalım lütfen
  • Arkadaşlar bana kılıf lazım elinde olan varsa ücreti neyse alırız

• arkadaşlar meizu m2 mini son güncellemeyi indirip kurdum fakat google play store gitti. google installer yükledim ondan da yüklenmiyor play store ne yapabilirim? bir de imei olayı var telefonu ilk aldığımda oluyordu ilerde yaparım diye yapmadım onu da yapamıyorum şuan MTK engeering ile . yardım lütfen
  • merhaba arkadaşlar. meizu m2 twrp yüklerken sustu. açılırken meizu yazısı geliyor başa dönüyor devamlı bu tekrarı yapıyor. recovery mode giremiyorum. bootloader e giriyor ama pcye bi türlü gösteremedim. spflashtool ile recovery sini buldum ama pc bi türlü telefonu görmüyor. yardım rica ediyorum. 3 farklı pc de denedim. driverları aygıt yöneticisinden yükledim flashtool telefonu görmüyor bile...
  • hakanspeciali H kullanıcısına yanıt
    Sorununuzu cozebildiniz mi acaba ? Twrpyi sanirim cm12 icin kurmaya calistiniz,ben de denemek istiyorumda eger cozumu yoksa bulasmayayim,baya problemli cunku bu konularda tel.

• Arkadaşlar yok mu bilen nasıl kayıt yapacağız . engineering mode ile olmuyor

• sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Bu kırmızı çizgi sorununu çözdünüz mü acaba bizde de varda,ekranımı değişmeli ki?

• yardım lütfen. meizu m2 mini telefonumun dokunmatiği bozulduğu için dün ekranı değiştirtdim ancak ekran değiştikten sonra telefon çekmemeye başladı. çoğu zaman arama yapamıyorum hücresel ağ kullanılamıyor diyor.konuşabilsem de hemen kesiliyor. arandığımda ulaşılamıyor ve sms atıp alamıyorum. internete giremiyorum whastsapp mesajları gitmiyor.neden olabilir sizce?
  • bunyas44 B kullanıcısına yanıt
    Anten bağlantısını kontrol edin hocam.m2 mini hiç açmadım ama genelde ince bir kablo oluyor içinde telefonların.

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.