Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo p70 mi bu mu sizce. Galaksi s im artık yaşlandı root rom bi yere kadar. Moto g almıştım oda sorunlu çıktı ondan şimdi para iadesi alacağım yerine 750-850 tl fiyat aralığında tel bakıyorum. Fly me kullanımı hoş görünüyor. Tek tuş geri ve home olması güzel olmuş tabi birde 1080p igzo panel var. Ama p70 de de m1 note daki işlemci var 1.7ghz ve 4000mah batarya var 720p IPS çok kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    Kamerasından beklentin olmasın. Kamerası kötü diyorlar neredeyse tüm yabancı incelemeleri izledim youtube dan

• saijero kullanıcısına yanıt
    note m1 denedim teknosada hocam ön kamera iphonedan iyiydi arka o kadar önemli değil bana
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    bataryası dışında iyi olan bir özelliği yok iphone 5 e göre, klasman farkı mevcut zaten. mx4 uygun fiyatıyla mevcut iphone 5 ine istinaden.
  • anladım hocam mx4 e bakarım artık
  • Siparişini vereceğim arkadaşlar :D moto g bana çok sorun yaşattı zar zor para iadesi çıkarttım. üstüne para katıp bunu alacağım. Yok dimi stabilite problemi kronik donmalar takılmalar dokunmatik arızaları.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_111378615/tm.htm

6 adet mevcut almak isterseniz.
  • Arkadaşlar Meizu nun bilgisayar için kies gibi pc süite gibi bir programı var mı??
  • arkadaşlar daha öncede sormuştum bu çince uygulamaları nasıl silebiliriz diye i sürümündede mevcutmu bu uygulamalar bildiğm kadar halen başka room yüklenmiyor bu konuda chance org sitesine kampany başlatılmıştı sanırım
  • Arkadaşlar benim telefonum geldi, ancak appcenter ve bi kaç uygulama yok. menüden fabrika ayarlarına dönmek için seçenek yok. Format atamıyorum. root yetkisi kısmı "System privileges" open olarak gözüküyor ama üzerine tıkladığımda bomboş bir sayfa çıkıyor; yani root yetlisini açmak yada kapatmak gibi bir seçenek sunmuyor. 4.5.3A yüklü. Play store yüklü ama hiçbir şey indirmiyor. Google installer apk yüklemeye çalıştım olmadı. Telefon çok güzel ama meizu nun şu saçma uygulaması olmasa çok daha iyi olacak. Türkçe yok, Play store çalışmıyor, gereksiz bir sürü uygulama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer8376 -- 29 Ekim 2015; 0:24:55 >
  • meizu yazilim ile ilgilenmiyor xiaomi redmi not 2 ye nerdeyse gunluk guncelleme veriyor verdikleri room o kada fazlaki ve her bir roomda adamlar sarj sikintisini azaltmis olarak donduler ve en sonki roomda sarji yogun kullanimda 4 saat almislar
    birde meizuya bakarsak m2 not icin 2 guncelleme verdi onlardada zaten performans icin bi cacik olmadi

• özer8376 Ö kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkında kısmından, depolama bölümüne girin. Orada bulursunuz fabrika ayarlarını.

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, eve gidince bakayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu firmasını mx4 modelinden itibaren takip etmekteyim.M2 note modelini de takip ettim.M2 note bütün sayfaları okudum.Kararsızlıgımı gidermek adina telefonla ilgili yeni yorumlar yapabilir misiniz.Fiyat olarak en uygum gold pc de buldum.Fiyat 799 yaziyor.Gold dan alip kullanan var mi?
    GOLD PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 29 Ekim 2015; 16:02:49 >
  • 61last kullanıcısına yanıt
    Buradakiler genelde yurtdışı cihaz aldılar. Benimki de yurtdışı.

• Arkadaslar merhaba. Telefonu yeni aldim. Imei tamir konusunda yardimci olabilir misiniz?

• Google a meizu imei repair yaz hocam

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Gold dan telefonu inceleyip almayi dusunuyorum,dikkat etmem gereken bir sey var midir.Birde telefonun islemci,camera ve güncellemeleri ile neler soyleyebilirsiniz.

• TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    oldu valla :) tesekkurler

• 2r-trade den 480 tl ye yeni geldi süper telefon
    flyme 4.5.3 a yüklü
    flyme 4.5.4. ı yükleme nasıl olur ve gerekirmi 4.5.4 a yüklesem I ile farkı nedir.
    birde imei değştirme yapamadım 3646633 kodu vs. ile anlatılanla yapamadım olmuyor. ok. diyor ama imei değimiyor. hat 1 de ki imei hat2 ye yüklemek istiyorum nasıl olur saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konxriz -- 30 Ekim 2015; 22:17:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.