Şimdi Ara

MEİZU M2 NOTE,MX4 PRO, MX5 SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende şu anda m2 note ile mx5 arasında gidip geliyorum.şu anda ikiside türkiyede mevcut.m2 note 700-750 arasında satılırken mx 5 1350-1400 arasında satılıyor.m2 note yeterli diyorum.ama almışken iyisi olsun diyorum.sizce aradaki fiyat farkına değermi.
    birde ucc54 hangi telefonu aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strident

konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende şu anda m2 note ile mx5 arasında gidip geliyorum.şu anda ikiside türkiyede mevcut.m2 note 700-750 arasında satılırken mx 5 1350-1400 arasında satılıyor.m2 note yeterli diyorum.ama almışken iyisi olsun diyorum.sizce aradaki fiyat farkına değermi.

Değer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx5 e verilen paranın üstüne biraz daha ekleyip LG G4 alınabiliyorken, mx5 nedir? Bence MX5 kesinlikle alınmaz çünkü LG G4 var. MEİZU M2 NOTE ise fiyatına göre harika bir telefon 8 saatten fazla ekran süresi alan var MEİZU M2 NOTE ile
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    bencede g4 alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: strident

konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende şu anda m2 note ile mx5 arasında gidip geliyorum.şu anda ikiside türkiyede mevcut.m2 note 700-750 arasında satılırken mx 5 1350-1400 arasında satılıyor.m2 note yeterli diyorum.ama almışken iyisi olsun diyorum.sizce aradaki fiyat farkına değermi.

Simdi hocam ben size soyle soyleyeyeyim m2 note aldim cinden m1 note ile birlikte turkiyede m2 note parasina daha sonra ise m2 note mu m1 note mu derseniz m1 note u tavsiye ederim. M1 note u satip lg g4 aldim ve daha sonra ise onu da satip mx5 pro aldim ve lg g4 mu mu mx5 pro mu derseniz mx5 pro derim. Onu da satip samsung note 4 aldim ve suan mx5 pro yu geri istiyorum bu yuzden note 4 umu satiyorum :) secim sizin butceniz uyarsa soyle bir siralama yapabilirim mx5 pro = note 4 > lg g4 > meizu note 1 > m note 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.