Şimdi Ara

MEIZU M6 için öğrenci işi kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TAbiyki kavga olmaz insanlar burada düşüncelerini paylaşıyor.Ben mx360 ı aldığımda mx 200 e göre baskın midi ile biraz garipsedim ve de kaliteli diye nitelendirdiğim çoğu ses hoparlörleri ile karşılaştırdım ve de midleri biraz abartılı geldi.Tabiyki playerlar farkeder ama ben iriver diskmande mx360ta biraz mid fazlalaığı gördüm ve de bu uzun süreli kullanımda rahatsızlık verdi fakat mx160 vermedi ve bu iki kulaklığı dinleyen 4 5 kişi de mx160 ın sesindeki o yormayan dengeli sesi keşfetti ve belirtti.Ben de çok bu tarz kulaklık denedim mx160 bence en iyisi mx360 ilk çıktığında aldım ama mx160 kadar sevemedim.Bir gerçek var ikisi de güzel kulaklıklar ama mdr 828 deki sert bass ve mid sevmeyenler mx160 alsınlar.Mx 160taki tek eksik zil seslerini yeteri kadar detaylı verememesi ama bu x360ta da böyle ben baya detaylı inceledim.Bir gerçek daha var müzik zevk meselesidir bu kadar model olmasının sebeplerinden biri de budur.

• zevkler ve renkler tartışılmazdır

neyse şu an aklımda mx360 modeli var... bakalım artık... yalçınlara bakacağım bu gün... bir de ekonomiyi de toparlayabilirsem güzel olacak...
  • Bende Meizu M6 SL var, kulaklığı bozulunca birkaç hafta önce ebay'den CX300 getirttim. 49 ytl'ye mal oldu. Çok memnunum, kulak içi kulaklık alacaksan kesinlikle tavsiye ederim. Aldığım satıcının linkini de vereyim;

Link

Bir de bişey sorcam, Next markası Meizu M6'nın SL versiyonunu da Türkiye'de piyasaya sürdü mü? En son gördüğümde hala 3 sene önce üretimi durdurulan eski versiyonu eritiyorlardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: DenizAxL

Bende Meizu M6 SL var, kulaklığı bozulunca birkaç hafta önce ebay'den CX300 getirttim. 49 ytl'ye mal oldu. Çok memnunum, kulak içi kulaklık alacaksan kesinlikle tavsiye ederim. Aldığım satıcının linkini de vereyim;

Link

Bir de bişey sorcam, Next markası Meizu M6'nın SL versiyonunu da Türkiye'de piyasaya sürdü mü? En son gördüğümde hala 3 sene önce üretimi durdurulan eski versiyonu eritiyorlardı.

walla hocam sürdü benimki next & meizu m6sl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.