Şimdi Ara

meizu m6 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar şu aralar kaliteli bir dap arayışı içindeyim. sflo2 ve veya teclast t51 arıyorum ama o da tr de yok bu sebepten meizu m6 sansa clip fuze ve iriver e150 arasında kaldım . ses karakteristiğinin doğal olması ve basların kaybolmaması benim için önemli . sizce bu üçünden hangisini tercih etmeliyim ?? nedenini açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fck93

dostlar şu aralar kaliteli bir dap arayışı içindeyim. sflo2 ve veya teclast t51 arıyorum ama o da tr de yok bu sebepten meizu m6 sansa clip fuze ve iriver e150 arasında kaldım . ses karakteristiğinin doğal olması ve basların kaybolmaması benim için önemli . sizce bu üçünden hangisini tercih etmeliyim ?? nedenini açıklarsanız sevinirim.

Bende kararsızım eğer hâlâ piyasada olsaydı 2009'dan beri alma kısmetim olmadığı Ingoo In-970s alırdım fakat piyasadan o marka dahi kalkmış. Herhangi bir kanıya vardınız mı? Çünkü bende şu aralar düşünüyorum ne almalıyım konusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fck93

dostlar şu aralar kaliteli bir dap arayışı içindeyim. sflo2 ve veya teclast t51 arıyorum ama o da tr de yok bu sebepten meizu m6 sansa clip fuze ve iriver e150 arasında kaldım . ses karakteristiğinin doğal olması ve basların kaybolmaması benim için önemli . sizce bu üçünden hangisini tercih etmeliyim ?? nedenini açıklarsanız sevinirim.

Diğerlerini kullanmadım ama mevzu m6 yüksek seste bası bozuyor ama orta seviyede müzik dinleyecek biri isen m6 çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.