Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
87.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Bidaha kırmazsın inşallah :)
    Senin attığın linkteki ilan aktif değil, başka bi ilan önerebilir misin ?

Edit:https://www.aliexpress.com/item/For-Meizu-MX5-LCD-Display-Touch-Screen-with-Frame-Digitizer-Assembly-Black-or-White-Color-Free/32649210760.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.0YM0O4

Çerçeveli sanırım ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 20 Temmuz 2017; 21:20:5 >
  • Merhaba. Arastirdim ama bulamadim. Whatsapp mesajlarim gec geliyor bu problemi nasil cozuyoruz?

Instagramda oyle bir problem yok bildirimler aninda geliyor ama whatsapp da sikinti var. Anlik yazisinca sorun yok bildirim geliyor ama telefonu yarim saat elimden biraksam bildirimler gelmiyor. Yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli

İzinler

Arka planda çalıştır

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

Resimdeki gibi google uygulamalarını yap. Olmazsa WhatsApp uygulamasınıda böyle ayarlayıp bir bak bakalım olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcspirit -- 21 Temmuz 2017; 13:54:56 >
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğim bir ilan yok aliexpresste tek dikkat ettiğim satıcının puanı, gerisi şans oluyor:)
    senin attığın linkteki de çerçevesiz, çerçeveli olanlar 80-90$ aralığında idi
  • Son günlerde telefon saçmalamaya başladı.

Facebook kendi kendine kapanıyor, bazen hiç açılmıyor. Sildim yine yükledim, sorun devam ediyor. Bazen 1 saat kullanıyorum sorun yok, sonra canı sıkılıyor ve saatlerce açılmıyor.

Turkcell dergilik programını hiç kuramadım, hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı. Global stabil flyme 6 yüklü.

Sizce neden olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • empiss E kullanıcısına yanıt
    Honghong postasıyla gönderen bi satıcıdan sipariş geçtim çerçevesiz olarak. İnşallah üzmez.
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    6G sürümünde malesef facebook problemi var. Kimisi facebook un eski sürümünü yükleyerek çözmüş sorunu. Facebook Versiyon 126 nın apk dosyasını indirip kurun. O şekilde sorunsuz kullanılabiliyormuş.

• Yemin ediyorum kafayı yemek üzereyim. Aliexpressten aldık ürünü satıcı kendi hesabını kayıtlı yapmış hesaptan girip root atamıyorum. 5. sürümlerinde kingrootla root edemediğim için imei değiştiremiyorum. Facebook sorununu 6 yı verileri sil demeden yükledim diye oluyor sanıyordum o yüzden sıfırdan kurulum yaptım kaç saattir kıvrılıyorum burda Allah'ım Sabır....
  • Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam bende aliexpress ten almıştım temiz gelmişti cihaz. İnşallah çözersin. Aldığın mağazaya mesaj at bence yardımcı olsunlar. Dispute açarım de.
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Dispute açacak zamanı çoktan geçti. Satıcıya ulaştım meizu hesbını ve şifresini verdi telefonu onaylı hesaptan kaldıra tıklıyorum hesabın kayıtlı güvenlikli telefonuna onay kodu yolluyor yani çine. Telefon numarasını değiştire tıklıyorum kendi telefonumu giriyorum onay için 1 dakika sayaç sayıyo bu süreç içinde sms gelicek telefonunuza ordaki kodu yazın diyor kod falan gelmiyor. Satıcıya mesaj attım telefon numaranı hesaptan kaldır diye bakalım cevap bekliyorum sorunu şimdilik şu şekilde çözdüm. 4.5 sürümünü sıfırdan yükledim root edip imeisini değiştirdikten sonra rootu kaldırıp 6.0'ı hafızayı sıfırlamadan kurdum facebook sorununuda facebookun eski bir sürümünün apksını indirerek çözdüm bakalım satıcıdan ahber bekliyorum. ya o değil Meizuya ingilizce yazıyorumj ya kardeşim hiçbirşey bilmiyorsan at google ordan bak ingilizce anlamıyoruz üzgünüz yazmışlar dalga geçer gibi

• Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    Bu ios özentiliğinin bize yaşattığı sıkıntılar işte. Bide çinlinin işgüzarlığı. Ne demeye kendi hesabınla giriş yapıp çıkış yapmadan gönderirsinki telefonu.
  • yeni güncellemeden sonra facebook açılıp kapanıyor bunu nasıl çözdünüz arkadaşlar..
  • empiss E kullanıcısına yanıt
    kardeş eski sürüm var 124 apk facebook onu indir kur şimdilik onunla idare ediyorum ben facebook'a yakında msj atıcam cevabı burdan paylaşırım
  • Üstatlar ben 6.1.0.0G sürümünü kurduktan sonra telefona şarj dayanmaz oldu.Hiç kullanmadan bile 15-20 dk içerisinde %10 düşüyor. Önceki sürümde böyle bi durum yoktu neden kaynaklanıyor olabilir acaba ?
  • arkadaşlar android 6 sürümünü beğenmedim, 5.1.12 sürümünü siteden indirip yükledim. fakat şimdi google play store uygulamasını indiremiyorum sıkıntı var. yardımcı olabilir misiniz.
  • -burda flyme 6 şarj süresi ile ilgili yazdıklarımı geri alıyorum.. Flyme 6 da şarj su gibi akıyor 5.11 veya 5.12 geri dönüyorum..

• Flyme 6 sürümüne geçeyim dedim, geçmez olaydım başıma gelmeyen kalmadı. 6 sürümünde kullanmakta olduğum SwiftKey klavyesi bir türlü aktif olmuyor. Otomatik sistem klavyesine geçiyor. Ayrıca şarjı da çabuk tükeniyor. Sonra eski sürümüne döneyim dedim, önceki 5.1.10 sürümü flyme sitesinde yok. O zaman 5.1.12 yi kurayım dedim, bela orda başladı. Telefonun imei side silinmiş, fabrika ayarlarına dönmüş. Haydaa. Google play stor uygulaması da yükleme yapmıyor bu sürümde hata veriyor sürekli. Napacaz şimdi tüm rehberim Google da. İmei çakmak için play store dan program indirmek lazım. Hay sizin sürümünüze. Arkadaş neden bunlar play storu iptal etmişler kendi sunucularını kullansınlar diye mi. Neyse ki bilgisayar da 5.1.10 varmış da onu yükleyip öyle eski haline döndüm şükür . Ulan nerden bulaştım şuna. 1 senedir kullandığım cihaz sürekli sıkıntı çıkardı. Seneye emekli artık. Favorim xiaomi. Alırsam bi dahaki cihazım olacak büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 31 Ağustos 2017; 18:48:6 >

• Google Play i yükleyemeyen, devamlı hata alan dostlar, telefonun dilini ingilizce yapıp yükleyin, hiç bir sorun olmuyor, sonra yeniden Türkçeue dönersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersan0

Google Play i yükleyemeyen, devamlı hata alan dostlar, telefonun dilini ingilizce yapıp yükleyin, hiç bir sorun olmuyor, sonra yeniden Türkçeue dönersiniz.

Siz denediniz mi

• Facebook kapanma problemini belki bir çözüm olur diye birkaç hafta önce Facebook'a yazmıştım, gruptan eski sürüm kullanıldığında düzeldiğini gördüğümü söylemiştim. Geçen gelen güncelleme sonrası olay çözülmüş gözüküyor. Artık kendi kendine kapanmıyor. Benim şikayetimle mi düzeldi, tesadüf mü bilemedim..
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.