Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
87.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leoner

Temmuzda satışa çıkar mı sizce?

Arkadaslar temmuzda satisa cikmasi cok zormus , Eylülden önce cikmaz diye konusuluyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu m1 note martta lansmanı yapıldı ve temmuz ayında satışa sunuldu.MX5 te bence anynı şekilde en iyi ihtimal ağustos sonu veya eylül başı satışa sunulur.Kadı ki Digital market yetkilileri de aynı şeyi söylemekte.Reeder yetkilileri ise Allah'a emanet ne söylediğini bilen birisi yok.Vestel zammı yani kazığı yolda iken bu cihaza kavuşmak bana hayal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Créw kullanıcısına yanıt
    sizce yedek parça ve güncelleme konusunda gm gibi sıkıntı yaşanırmı
    düşünceniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarun

sizce yedek parça ve güncelleme konusunda gm gibi sıkıntı yaşanırmı
    düşünceniz nedir

Şuan birşey soylemek cok erken malesef

Üstteki mesajlarınızda yakın sürede satışa çıkacaktı diyordunuz.Şimdi eylül filan diyorsunuz.Öyle olursa sanırım almıyacam.
  • bu telefon çift sim kartlı mı? özelliklerde öyle gözüküyor?
  • 5 temmuzda Çinde satışa çıkıyormuş...

kaynak
    http://www.thetecholic.com/meizu-mx5-unveiled-in-china-price-starts-at-cny-1799/
  • Polyanacılığa gerek yok kimse 1500den aşağı beklemesin hatta biraz gerçekçi olmak gerekirse 1700 olacaktır. Yeni vergi de geliyo zaten %15 onu da eklersek ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Üstteki mesajlarınızda yakın sürede satışa çıkacaktı diyordunuz.Şimdi eylül filan diyorsunuz.Öyle olursa sanırım almıyacam.

Diger konularda bazi uyeler mail atmis distributore, eylulden once gelmez demisler.

• telefonun lansmanda açıklanan baz model fiyatı 290 dolar civarında olmasına ragmen gearbest ön sipariş açmış telefona 398 dolar fiyat ile, 1 agustosta telefonların kargoya verileceği yazılmış yani telefon çinde 1 agustosa satışa çıkacak.

gearbest fırsattan istifade fiyatı giydireyim demiş muhtemelen

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_203836.html

edit: gearbest meizu mx4 32 gb lık versiyonunu 417 dolardan satıyor, buradan yola çıkarak bizim ülkede de 32 gb lık mx4 satış fiyatına yakın rakamlar ile çıkacak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 5 Temmuz 2015; 10:13:24 >

• werty_tr kullanıcısına yanıt
    Türkiye çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yok sanırım şu anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Türkiye çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yok sanırım şu anda?

distribütöre telefon ettim cuma günü, çinde satılmaya başlandıktan 1-2 ay sonra gelir dediler (3g si bize uygun sürümü ancak çıkarmış bu süre içerisinde).

EDİT:
    meizunun resmi web sitesinde 16 gb lık 1799 yuan, 32 gb lık 1999 yuan fiyatla satılmaya başlanmış. resmi sitede satılan versiyonu china unicom ve china mobil kamu sürümü (google translate ile bu şekilde çevirdi). 1 saat içerisinde stok bitti yazısı çıktı.

http://store.meizu.com/product/meizu_mx5.html

meizunun kendi forumuna baktım telefonları kargolamaya başlamışlar, unicom veya çin mobil kamu sürümü 3g si bizde çalışır mı onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 5 Temmuz 2015; 13:37:13 >

• oppomart.com da Meizu Mx5 satışa çıkmış 16 gb lık versiyonu 329 dolar.

http://www.oppomart.com/meizu/meizu-mx5.html

3-4 gün önce gearbest sitesinde satışa çıkmıştı, orada 358 dolar civarı idi fiyatı. Lansmanda meizunun açıkladığı fiyat 290 dolar a denk geliyor. Telefon yeni olduğu için siteler fiyata biraz giydiriyor. Az daha beklersek 290-300 dolar civarına kadar düşecek muhtemelen. 300 dolar civarına kadar inerse 2 ay sonra almanyadan gelecek arkadaş var onun adresine postalamayı planlıyorum.
  • Bir mx4 kullanıcısı olarak yorumlarımı yazıyim.Kamera olarak iyileştirilmesi güzel olmuş ama öyle ahım şahım bir fark göremedim(tamam daha iyi çekecektir elbette ama öyle de pek fark yok gibi).Ön kamerasının artması gerçekten çok iyi bir olay olmuş bu zamanda artık 2mp yetersizdi 5mp ön kamera fotoğrafı göremedim daha ama en azından pixel boyutu artması güzel bir gelişme.Hızlı şarj özelliği 10 numara ona lafım yok.Pil aslında birazda büyütülebilir di keşke 3500 mah civarı birşey olsaymış diyorum ben ama olsun 3150 de gayet yeterli.İşlemci yede birşey diyemiyorum daha doğrusu işlemciyi tam olarak bilmiyorum.3gb ram olması gayet güzel bir gelişme.Ekran şahane güzel bir telefon olmuş

Benim bu konudaki tek sıkıntım mx4 te de olduğu gibi az da olsa kamera çıkıntısının olması.Yani telefonu masaya vs koyarken insan bi tedirgin olmuyorda değil hani acaba çizilir mi vs diye. Ben mx4 ü yeni aldığım için öyle pek geçilecek bir fark göremedim artık mx6 yı bekliyorum diyebilirim.Bunlar tamamen benim yorumlarımdı

Reeder M1 Note'u 999 tl'ye sattığına göre Mx5'in o fiyata gelmesi hayal olur bence...
    Keşke sizin dediğiniz gibi olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Reeder M1 Note'u 999 tl'ye sattığına göre Mx5'in o fiyata gelmesi hayal olur bence...
    Keşke sizin dediğiniz gibi olsa.

Aynen bende umudu kestim zaten

Bu kafayla Mx5'i 1500 tl'nin altına getirmezler.
    Bu arada resmi distribütör kim? Reeder benim diyor, Digitalmarket aynı şekilde benim diyor.
    Bu arada digitalmarket m1'i 799 tl'ye satıyor onsipariş olarak. Bu fiyat gayet mantıklı.

• evet artık ebay'e da düşmeye başladı telefonlar... yakında sahibinden.com da 1-2 tane satılmaya başlar...
  • Telefon kasa yapısı ve özellik olarak şahane, fiyatıda 1000-1200 arası olursa Türkiye'de satılır,satışında en önemli faktör fiyatı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.