Şimdi Ara

Meizu Note 8 (64GB-4GB), 1149 TL'ye 4 Ekim'de BİM'de olacakmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
9
Favori
23.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük küçük bütün Bim lere geliyor mu bu ürünler? Ankara için soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım tam bir f/p ürünü , bu arada hafıza kartı desteği var arkadaşlar , 1 sim 1 hafıza kartı olarak kullanabiliyorsunuz , 2 sim ile kullanacaksanız hafıza kartı yerine sim kart takıldığından hafıza kartı kullanamazsınız.

• Kapaklı kılıf bulabilen var mı? Başka bir marka telefonun kılıfları bu telefona uyuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Kapaklı kılıf bulabilen var mı? Başka bir marka telefonun kılıfları bu telefona uyuyor mu?
    Ben bu ikisini sipariş verdim. Bakalım neler gelecek.

MEIZU NOTE 8 3D FULL KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU SİYAH
    GittiGidiyor
    Meızu Note 8 3d Full Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Siyah - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/meizu-note-8-3d-full-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-siyah-487076486

Meizu Note 8 Kılıf Silikon Premier + Cam Ekran Koruyucu ( kdhbcv-547bb ) (#477448145)
    GittiGidiyor
    Meizu Note 8 Kılıf Silikon Premier + Cam Ekran Koruyucu ( Kdhbcv-547bb ) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/meizu-note-8-kilif-silikon-premier-cam-ekran-koruyucu-kdhbcv-547bb-477448145?urvid=152133526

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Bu mesaj silindi.
    sizin ora neresi diye soracaktım ama ceza almış :) pm ile dönersen sevinirim hocam
  • Konu Güncel-13 Aralıkta Bimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 10 Aralık 2019; 8:52:32 >
  • Bim'de ilk satıldığında alamamıştım. Daha sonra hepsiburada'dan 1.179'a mavisini aldım, bozuk çıktı. Ancak bugün neredeyse 1,5 ay sonra parasını iade alabildim. Bu sefer bim'den alsam mı kararsızım. Bu kadar büyük telefonları kullanmakta dertmiş onu da tecrübe etmiş oldum. Bir yandan da Samsung A40 bakıyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.