|
Bildirim
Note 7 Pro daha ucuza açıklandı ve IMX 586 sensörü içeriyor, Meizu'nun şu an tek artısı Meizu Türkiye'nin telefonları cidden uygun fiyata sunması ve Xiaomi Türkiye'nin (Evofone'un) varlığının yokluğundan daha zararlı olması :D
|
La telefonda eis yokmuş. O zaman üzgünüm Leyla !
Ois istemedik,eis olsa yeter dedik. eis,nfc,ir,fm radyo yok g.glass varmı belli değil.Amoled olmasada olur ama denk rakibinde var(a50) ne belli peki emenike diyerek sevdiğim bu markaya, kusura bakma kardeş diyorum.güncelleme yüzünden zaten kıldım sana. Artık yok hükmündesin :)sd 675 de sana kalsın, g.so... Artık bu saatten sonra sd730 işlemcili telefonlar için pusuya yatarım. |
Türkiye fiyatı: 3.999 TL. gibi olursa peynir ekmek gibi satar.
(Not: İroni yaptım. Lütfen buna dikkat edin. Forumda en tehlikeli işlerden birisi ironi yapmak. Cesaretimden dolayı kendimi tebrik ediyorum.) |
Meizu Türkiye, 1599'dan getirir ve gönülleri fetheder.
|
Meizu Türkiye fiyatlandırmada bu şekilde devam ederse Türkiye'de güzel ekmek yer.
|
Meizu 16x 300 dolarlık fiyatla 2300 lirayken, 200 dolarlık meizu x8 1800 lirayken 200 dolarlık note 9 niye daha pahalı çıksın?
Telefon redmi note 7 pronun direk rakibi. Meizu tr ye bu cihazı 2000 lira altında getirir ama evofone xiaomiyi getirmez. Meizu güncelleme verse almaya değer aslında |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozgulz -- 6 Mart 2019; 14:29:43 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |