Şimdi Ara

Mekanda Çayın 17TL Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mekanda neden çay içilir ki ? Zaten giren girmiş içmişken güzel kaliteli şeyler için.

• çaya 17 lira veren net maldır, bunun lamı cimi yok ... zengin olsam da vermem.

insan azcık paranın kıymetini bilmeli.

hani sonradan zengin olanlara genelde görgüsüz derler ya, halbuki tam tersi...

hiç yokluk görmemiş adamlar aslında görgüsüzdür.

nesiller boyu burjuva yetişmişlerin kibri ve saçmalaması, başka bir şey değil.

sonuç olarak; miras sistemi olmasa, görgüsüzler de azalmaya başlayacaktır.
  • o paraya zıtarbaksta minnah karton bardaktan gayfe geyfi yapılır

giderken yanınıza kitap almayı unutmayın, masaya koyar selfi yaparsınız. moda ya hınınaha
  • akşam yemeği param. millet çaya veriyor ama işte. zenginler sömürüyor bizi.
  • çaya 17 lira veren net maldır, bunun lamı cimi yok ... zengin olsam da vermem.

insan azcık paranın kıymetini bilmeli.

hani sonradan zengin olanlara genelde görgüsüz derler ya, halbuki tam tersi...

hiç yokluk görmemiş adamlar aslında görgüsüzdür.

nesiller boyu burjuva yetişmişlerin kibri ve saçmalaması, başka bir şey değil.

sonuç olarak; miras sistemi olmasa, görgüsüzler de azalmaya başlayacaktır.
  • Ben 4 liradan 4 yane tavuk döner yerim bu paraya
    1 lirada cebimde kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinli Dondurma kullanıcısına yanıt
    Bazen düşündükçe kafayı yiyorum . Bir çay alıyorsunuz yeşil bayandan 8-9 lira aynı çayı evde yapsanız max1 liranız gidecek . Ve salak gibi halada gidiyoruz . Sanırım alışılmış çaresizlik gibi bişey . Markete gittiğimizde sigaraya 50 kuruş fazla alsalar kavga çıkarırız ama yeşil bayanda çaya 9 lira veriyoruz . Gerçekten aslında hiç dışarıdan alışveriş yapmamalıyız . Çay çünkü yemek değil demlemesi 5 dk sürüyor . 5 dk su ısıtıp çay yapmamak için 9 katı para veriyoruz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çaya 20 lira veremeyen net fakirdir. Fakirler şöyle bir ayrılsın.
  • Su, ayran ve sütten başka içecek içmem. Benim için sorun yok.
    Parayı veren düşünsün. Çay gereksiz bir içecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 20 Mart 2020; 11:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Su, ayran ve sütten başka içecek içmem. Benim için sorun yok.
    Parayı veren düşünsün. Çay gereksiz bir içecek zaten.
    çok sağlıklı birine benziyorsun. hiç zeytinli dondurmanın tadına baktın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

o paraya zıtarbaksta minnah karton bardaktan gayfe geyfi yapılır

giderken yanınıza kitap almayı unutmayın, masaya koyar selfi yaparsınız. moda ya hınınaha
    birader evin buradaki kafeye gidiyoruz
    herkes bir kahve söylüyor sonra muhtemelen patronları yolluyor olsa gerek
    garsonlar 100 kere masaya geliyor ne alırsınız ne vereyim resmen taciz
    starbucks türevi yerlerde en azından 1 kahve alıyosun karışan yok git yat sabaha kadar
    şahsen ben ortamını seviyorum ayrıca sokak hayvanlarınıda içeri alıyorlar, bu da benim için artı
    kaç sefer kedilere,köpeklere tekme attığı için mekan sahipleriyle kavga etmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Mart 2020; 11:57:24 >

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Zengin o parayı çaya değil ortama veriyor. O ortamda fakirler yok dilenciler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Zengin o parayı çaya değil ortama veriyor. O ortamda fakirler yok dilenciler yok
    starbucks zenginlerin değil ipini koparanın gittiği bir yer nası zengin imajı veriyor anlamıyorum şahsen
  • Bizim gibi fakirler oturup iki çay icemesin diye yapmışlar işte siz de burada konuşun durun yok çaya 17 lira vermem diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Starbucksta 17 liraya uzun isimli içeceklerden birini alır sütünü badem sütü yapar ekstra şurup koydurabilir krema ekletebilirsin diğer kafelerden daha uygun bir yerdir, pahalı bir yer değil. Bir adet çayın 17 lira olduğu yerden bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 20 Mart 2020; 12:5:47 >
  • Ya güzel kardeşlerim fakirler şöyle bir ayrılsın zenginlere engel olmasın. fakirsin olm fakir eziksin yıkıksın.
  • 1 kilo çay 21TL'ye bulunyor (not : bim,a101,şok,file market,migros)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinli Dondurma

çok sağlıklı birine benziyorsun. hiç zeytinli dondurmanın tadına baktın mı ?

Alıntıları Göster
    Zeytin ve dondurmayı ayrı olarak severim. Ama zeytinli dondurma sevmem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

1 kilo çay 21TL'ye bulunyor (not : bim,a101,şok,file market,migros)
    20 liraya satılan " şey" çay değil emin olabilirsin

Anca 2 bardak çaya 1 kg çay alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

20 liraya satılan " şey" çay değil emin olabilirsin

Anca 2 bardak çaya 1 kg çay alırsın

Alıntıları Göster
    Emin miyiz hocam?
    Rizeli komşunun kendi bahçesinden toplattırdığı çaylardan getirdiği oluyor Allah kabul etsin, tat olarak hiç bir farkı yok.
    Karadeniz turunda da çay fabrikasına da gittik çay ikram ettiler sağolsun yine aynı tat bu saydıklarımla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.