Şimdi Ara

Mekanik Enjeksiyonu Elektronik Enjeksiyona Çevirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: aya

siz buralarda harcanıyorsunuz...

He öyle he. hiç bir teknik, hadi tekniği geçtim mantıksal bir dayanağınız olmadan sallayın, önünüze ben hariç başkalarının söylediklerini koyunca da siz burada harcanıyorsunuz deyin. Aynı hızla devam, sakın gelişmeyin, öğrenmeyin, sabit kalın, herşeyin iyisini sizden başkası bilmesin...

karşındakinin kapasitesini bilmeden sallama istersen, sonra pişman oluverirsin, işin rezilliği de cabası olur...

yanlış adamla aşık atıyorsun, benden uyarması...

Sidik yarışına gerek yok, bilgi paylaşımına gerek var.

Neden olamaz? yada neden olabilir? nasıl yapılabilir?

Bence bunları konuşmalıyız ki konu amacına ulaşsın. Dökülün eteğinizdeki taşları kapasitenizi herkes görsün.

Detay vermeden bazı noktaları yazmıştım ancak alıntı nedeniyle mesaj silindiği için gitti onlar, dahada yazmam. Böyle bir forum yönetimi olduğu sürece, bu tarz hit alacak bilgi paylaşımı yapıp da foruma katkıda bulunmak istemiyorum. Hoş bazı arkadaşlar linkler falan vermişler, olmaz denen oluyormuş demek ki. kim haklı kim haksız uydurmacı olduğu ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 23 Temmuz 2012; 1:50:52 >

• İşte bu arkadaşım birbirinizin söylemlerini çürüteceginize chnbs arkadaş gibi araştırmacı olun teşekkürler kardeşim çok yardımcı oldun
  • yapın yapın, yapın ve o AFR'yi bir tutturamayın, zengine ya da fakire düşün, o zaman göreceğim sizi yapılıyor muymuş, yapılamıyor muymuş...

alın bir pic ya da atmel işlemci, evde programlar, ergen heveslerinizi tatmin edersiniz, devam edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 23 Temmuz 2012; 2:22:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.