Şimdi Ara

Mekanik Klavye Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyemin bozulması sebebiyle bende klavye arayışına girmiş bulunmaktayım. Daha çok oyun için alacağım ve maliyet önemli değil. Araştırmalarıma göre oyun için mekanik klavye daha iyi olduğunu öğrendim. Sadece tek bir ricam fazla ses çıkarmaması. Tabiki de mekanik olduğu için ses çıkaracak ama en azından daktilo gibi ses çıkarmasın. FPS oyun için alacağım klavye önerilerinizi veya bilmediğim noktaları bana bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosa -- 14 Şubat 2015; 1:36:00 >

• Lycosa L kullanıcısına yanıt
    amazondan ucuza blackwidow ultimate 2014 alabilirsin Corsair K70 Cherry Red önerirdim ama pahalı kaçıyor o
  • Eğer sessiz bir Mekanik Klavye arıyorsan Brown Switch li bir klavye almalısın yani G710+.
    Ancak en sessiz mekanik klavye bile gürültülüdür. Ben G710+ nın tuş hissini beğenmiyorum ayrıca.
    Eğer ısrarla sessizlik önemli ise Mekanik Klavye sana göre değil bana sorarsan.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu uygun mu ? Creedy MX Red diyorda switch olayına yeni yeni giriyorum tam bilgim yok...

http://www.gameekstra.com/Ozone-Strike-Pro-Aydinlatmali-TURKCE-Mekanik-Gaming-Klavye-Cherry-MX-RED,PR-4194.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam peki bu uygun mu ? Creedy MX Red diyorda switch olayına yeni yeni giriyorum tam bilgim yok...

http://www.gameekstra.com/Ozone-Strike-Pro-Aydinlatmali-TURKCE-Mekanik-Gaming-Klavye-Cherry-MX-RED,PR-4194.html

sessiz istiyorsan OK fakat oyuncu klavyesi olsun çat çat ses gelsin dersen RED kötü baya.
    ya aslında sessiz, zarif, ledli 1ms tepki süreli birşey arıyorum, bulabildiğim en uygun klavye razer deathstalker expert, oda hem us dizilim, hemde 270 tl türkiyede, özellikle tr dizilim istiyorum, roccat'ın modelinide sevmedim, bu f/p ürünüyse alıp geçeyim alışırım sesine herhalde...
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğin şey TR şartlarında çok zor hele TR dizilim felan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    180 $ Mekanik klavye önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Klavye Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Doğru diyorsunuzda bu kadarda stokçuluk olmaz ki, geçen sene alsam razer ultimate 2013'ü alabilirmişim mesela, şuanda ürünün resimlerini bile bulamıyorum bu kadar rezillik olmaz...
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Cm stormun tr ışıklı klavyesi olması gerekiyor ( beyaz renk kahverengi switchli ) genel olarak en sessiz mekanik klavyelerden biri.
    Sadece ışık olsun mekanik olmasada olur için orta yükseklikte roccat isku ( mavi ledli ) normal yükseklite razer anansi ( çok renkli ) laptop klavyesi tadında steelseries apex ( trsi yok galiba ) fiyat performans olarakta trust ile logitechin ledli modelleri mevcut. Ama tr olması önemli değilse corsair k70 efsane bir klavye dilerseniz 14 dolara wasd 1-2-3-4-5-6 tuşlarını ve fps bilek desteğini sipariş edebiliyorsunuz mekanik ucuz bir klavye alıp onlar ile belki mini modifiye yapabilirsiniz. Zaten türkiyede pek model olmadığı için mekanik işinde özellikle pek alternatif yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer anansi olabilir aslında hem çok rengi var hemde şimdi siz diyince dr'de stoğunu buldum ama 1ms tepki süreli değil, roccat'te şekli hoşuma gitmiyor ama 1ms olması adına en son çare onu alacağım herhalde, cm storm'un dediğiniz modelinide inceleyeceğim oda ilgimi çekti şimdi teşekkürler yinede bilgilendirme için...
  • Razer Blackwidow Chroma almaya karar verdim. TR diziliminin gelmesini bekliyorum Türkiye'ye :)
  • Lycosa L kullanıcısına yanıt
    chroma bu ay gelmesi beklenmiyormuş. anlayacağımız daha çok beklicez.
  • Mart ayını bekliyorum bende malesef :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.