quote:Orijinalden alıntı: coolsten o değilde bu burcu kim ya beni ekledi :s Fake hesap olabilir cinsel konulara girme hemen
quote:Orijinalden alıntı: StoryLine Emre çetinkan benim bu arada beyler İbrahim kardeşim hiç üzülen yok bahtiyar dışında garip değilmi olm okuman mı yok ya ne sazan adamsınız Bahtiyarda benim sazan avına çıktım, ava giden avlanır misali en altı oku
quote:Orijinalden alıntı: _GeWeZe_ quote:Orijinalden alıntı: coolsten o değilde bu burcu kim ya beni ekledi :s Fake hesap olabilir cinsel konulara girme hemen beni onun dışında bir kişi daha ekledi engin harun ergün o hanginiz
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt e bahtiyar da dhdense bu adama kimse mi üzülmedi lan? malesef lan ölcem gülmekten hee
quote:Orijinalden alıntı: coolsten quote:Orijinalden alıntı: _GeWeZe_ quote:Orijinalden alıntı: coolsten o değilde bu burcu kim ya beni ekledi :s Fake hesap olabilir cinsel konulara girme hemen beni onun dışında bir kişi daha ekledi engin harun ergün o hanginiz Engin benim Sen İbram'ın adaşı olan mısın bana da yapın bende istiyorum yazdın ondan ekledim
aynen o benim adaş sırada ben varım zamanı ayarlayın bende ayarlamaları yapayım banada yapın bu şakayı