Şimdi Ara

Mekkeden getirilen ıphoneların güvenirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam hac sebebiyle şuan mekkede bulunmakta. Az önce aradı ve alayımmı diye sordu bende orjinalliğinden emin olmadığım için karar veremedim. Amerikanın çinde fason olarak ürettiği mallardanmış. Sizce orjinal olma oranı nedir? Arabistandan alınan malların çin malı olma olasığı çok mu yüksek? Ayrıca arabistandan alınan orjinal ıphoneler ne gibi sıkıntılar çıkartabiliyor. bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Jarir bookstoreden alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki oradan alıyordur orayı söylesem bile bulması sıkıntı olur. Ayrıcı simfree olayı nedir?
  • Komplo teorisine bak: amerika cinde fason iphone uretip mekke'de satiyor oyle mi :)

Cakma iphone u direk cinliler cakiyor, amerikanin isi degil, cok film dizi izliyorsunuz akliniz karisiyor sonra :)

Ozetle babanin cakma almasindan korkuyorsan, acsin baksin bi sekilde orjinal mi degil mi anlamaya calissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncuların bi arada toplandığı bi cadde var ordan alsın, zemzem tower da pahalı oluyo.Kabeye 10 dk falan arabayla unuttum adını. Bide simfree mi diye sorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç riyalmiş bi sor bakalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Kaç riyalmiş bi sor bakalım ?

2100 riyal civarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsen1

quote:

2100 riyal civarlarında

Bu fiyata çakma olmaz, Arabistan'da vergi olmadığı düşünülürse fiyat gayet normal bence kaçırmayın alın. Ama unlock, simfree durumu nedir araştırsın bence baban.
  • quote:

quote:

quote:

2100 riyal civarlarında

Bu fiyata çakma olmaz, Arabistan'da vergi olmadığı düşünülürse fiyat gayet normal bence kaçırmayın alın. Ama unlock, simfree durumu nedir araştırsın bence baban.

Onu nasıl anlayabiliriz. unlock yada simfree hakkında kısa bir bilgi verirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2100 riyal civarlarında

Onu nasıl anlayabiliriz. unlock yada simfree hakkında kısa bir bilgi verirmisiniz

simfree ise sim kartınızı takıp çalıştırır tepe tepe kullanırsınız. Locked durumda ise sadece satın alınan ülkenin operatörlerini kullanmanız gerekir yada jailbreak vb yaparak unlock yapar kullanırsınız. 2. durum iphone 5 için daha mümkün değil heralde ben de pek bilmiyorum. İp5 forumlarına daha detaylı bilgiler mevcut.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2100 riyal civarlarında

simfree ise sim kartınızı takıp çalıştırır tepe tepe kullanırsınız. Locked durumda ise sadece satın alınan ülkenin operatörlerini kullanmanız gerekir yada jailbreak vb yaparak unlock yapar kullanırsınız. 2. durum iphone 5 için daha mümkün değil heralde ben de pek bilmiyorum. İp5 forumlarına daha detaylı bilgiler mevcut.

Iphone 4 olduğundan unlock durumunda jb ile sorunsuz bir şekilde kilidi açabiliyorsam sorun olmaz. Tek sorun orjinal olup olmadığı onuda risk alarak öğrenicem artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.