bd/sws işi noldu eger tek class olucaksa doombringer a talibim true berserker rlz :D
quote:
Orijinalden alıntı: Vulpecula
bd/sws işi noldu eger tek class olucaksa doombringer a talibim true berserker rlz :D
Hepsine bir talip varda bi healer bulamadık ^^
Birakin şu dd aşikarligini support char acın boş kalmaz healer boşmus o class oynanmaz mıya 3sebe d.cryer oyadım 7x te burada oynarsam buradada d.cryr akar
Gürol bi ara özel msj a cevap ver :)
GOD cliente oynamisligim oldugundan BD class i GOD Clientte sadece buffer degil PVP canavari olarak karsimiza cikiyor bende BD oynamayi dusunuyorum kesinlikle Party de olmasi gereken bir class bu arada facebbok tan sayfaniza katilmis bulunuyorum ÖNER AKIN kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Craix
GOD cliente oynamisligim oldugundan BD class i GOD Clientte sadece buffer degil PVP canavari olarak karsimiza cikiyor bende BD oynamayi dusunuyorum kesinlikle Party de olmasi gereken bir class bu arada facebbok tan sayfaniza katilmis bulunuyorum ÖNER AKIN kolay gelsin...
Pvp serverle karıştırmayalım lütfen sanmıyorum dediğiniz gibi bişey olsun.Teşekkürler inş sizi aramızda görürüz
Konu güncellendi
10 saat diyen kim ya kesin güroldur :D
quote:
Orijinalden alıntı: Vulpecula
10 saat diyen kim ya kesin güroldur :D
Neye 10 saat demişim :D
beyler bazı yabancı forum sitelerinde dolandım. moral bozacak bilgiler edindim açıkcası. adamlar yeni açılacak innova eu serverlar hakkında konuşuyor. old playerların yeni serverlara transfer edileceği söyleniyor,old playerların 7 yıl boyunca birçok bot charla trilyon adenalar kazandığı new playerları ezeceği konuşuluyor.
bu forumda söylentiler mevcut,PWNZone a bakabilirsiniz. (inş. yanlış anlamışımdır. )
quote:
Orijinalden alıntı: PeeVeePee
beyler bazı yabancı forum sitelerinde dolandım. moral bozacak bilgiler edindim açıkcası. adamlar yeni açılacak innova eu serverlar hakkında konuşuyor. old playerların yeni serverlara transfer edileceği söyleniyor,old playerların 7 yıl boyunca birçok bot charla trilyon adenalar kazandığı new playerları ezeceği konuşuluyor.
bu forumda söylentiler mevcut,PWNZone a bakabilirsiniz. (inş. yanlış anlamışımdır. )
Onlar kendi aralarında konuşuyolar böyle bişiyin söz konusu olması imkansız bence
inş. dediğin gibidir epyhon şimdi yarın ncwest god olacak onu biliyoruz. ama innova serverlar nezaman açılacak peki,tahminin ne?
quote:
Cp nin setubu hakkındaki kararı bizle beraber oynuyacaklarla beraber almaya karar verdik çünkü god ile neler ne kadar değişicek kimsenin tam olarak bi fikri yok ayrıca cp deki herkez ögrenci yada çalışan bu yüzden oyundaki yoğunlumuz 18:00 -01:00 arası olucak tahminim :D Bazı arkadaşlar günde 10 saat online olmamızı istedi o yüzden yazdım bunu :D
:D
haftaiçi 10 saat fazla beaa sonuçta gerçek yaşamdada kasmak gerek dimi (adena kasmak yeterli lvl için uğraşmayın kendiliğinden atlıyor )
hafta sonu olabilir ama
OFFICAL INNOVA SERVER FORUMU BUYRUN http://forum.4game.com/forum.php Soru sormak için acele etmeyin tüm sorular sorulmuş ama resmi ağızdan cvplar yok
Ayrıca şurdaki arkadaşa hitaben türklerin burda olduğunu bi hatırlatmakda fayda var
ya bu yunanlara aşırı tav oluyorum hem sanalda hem realde bu kadar şerefsiz bi millet yok milletin kopegi olarak geçirmisler hayatlarını hala da surunuyorlar onların neyine lineage oynamak 3 kuruş paraları yok :D neyse konu dışına taşırdım ve faşo mod a geçmeden gidiyorum :D
şu yunana özelden biri ana bacı sövsün acayip uyuz oldum.