Şimdi Ara

Melee mage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • melee yi boşver sen ya rogue,warrior gibi classları oynamak için sabit 100-200ms lag lazım o da biraz zor anca freedomla falan.. Ayrıca mace roguela 1.5k nın altında ap ile hiç bi şey yapılmıyor :S
  • itemsiz, talentsiz yumrukla vuran bir warrior / rogue kadar vurursun anca.. ne kadar zevk verir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 27 Aralık 2007; 18:26:21 >
  • Var abi var str veren cloth itemlar var benim bir arkadaşım vardı zamanında gruul lair'in ilk boss'u için stamina set topluyordu yanındada eline baya da str item geçti ve en sonunda artık ben melee mage olucam deyip bir ara duel yaptık kendisi şok bir biçimde hiç unutmam bana 1100 vurmuştur staff'ı ile yani muhtemel birşey zaten bir holy paladin olduğum için bir mage bile melee olarak çok rahat bir şekilde öyle vurunca şok olup 2 gün oyuna girmemiştim, yani oluyor çok güzel oluyor melee mage biraz da skill olsa :)
  • Bunu ben de uzun zamandır lockum la yapmayı düşünüyordum güzel birşey olur aslında :)
  • Bir dene sonuçlarını görmek isterdim doğrusu..
  • tbc ilk çıkacagı zaman ptr sinde arcane power melee attacklari da arttiriyormuş. sonra bu bir bugdir diye düzeltmişler. yoksa arcane power ile %30 fazla melee dps de yapilabilinirdi, yazik olmuş

Dün gece ah de çok aradım ama str veya agility veren cloth bulamadım. Arada girip bakicaz artık. Seti toplarsam videomu da eklerim :)
  • Bence agi yüklen, wand damage ile coşan mage çok ilgi çekici. Melee olursan zaten cloth giyiyorsun, warrior bir koydu mu yerdesin.:)
    Hatta priye wand damage yaptıracan, mana ile de heal atar.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavifirtina

tbc ilk çıkacagı zaman ptr sinde arcane power melee attacklari da arttiriyormuş. sonra bu bir bugdir diye düzeltmişler. yoksa arcane power ile %30 fazla melee dps de yapilabilinirdi, yazik olmuş

Dün gece ah de çok aradım ama str veya agility veren cloth bulamadım. Arada girip bakicaz artık. Seti toplarsam videomu da eklerim :)

Wcmovies'de videosu var merak eden izleyebilir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.