Valla ne diyim çok sağol yardımların için senide yordum Bakalım bulabilirim inşallah bulamazsamda taksimden bakıcam. Maskeyide sorucam gidince haber veririm
oke... bu gidi$Le itaLyaya gitcem o maskeLerden bi kaçtane aLmak için =)) yaz pLanım var oLursa aLcam oradan
Hehe... İnşallah... Süper çekimler yaparsın italyada keşke bende gidebilsem ama okul yüzünden zor
waLLa büyük $ehirLer değiL de .. ufak çapLı küçük $ehirLere gitmek istiyorum zira oraLarda farkLı yüzLer farkLı anLar çıkabiLiyor .
s yerine $ işareti uğraştırmıyor mu
ewt site güseLmi$ .. iLk tercihin kiraLamadan oLsun bence .. öyLe daha iyi oLuyor. neyse ben gidiyorum ;)
l ler L ş ler $ oluyor onda
benim sırtımda kanat dövmesi var sende öle yaptır
quote:
Orjinalden alıntı: FiLDi$i
ewt site güseLmi$ .. iLk tercihin kiraLamadan oLsun bence .. öyLe daha iyi oLuyor. neyse ben gidiyorum ;)
Bakıcam gidip bi ara :) Sağol yardımların için
quote:
Orjinalden alıntı: SubzeroX_ Sex Shopla ne alakası var
fantazi ürünü arkadaşım, partnerin bir melekmiş gibi(tövbe aşşa) bu kanatları takıyor ve çeşitli garip fantazi etkinliklerinde bulunuyorsun.
Taksim 'de İstiklal Caddesinde Ayhan Işık Sokağın girişinin karşı tarafında Kostümcü diye bir dükkan var oradan ve yanındaki dükkanlardan bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: prescott_pcl
quote:
Orjinalden alıntı: SubzeroX_ Sex Shopla ne alakası var
fantazi ürünü arkadaşım, partnerin bir melekmiş gibi(tövbe aşşa) bu kanatları takıyor ve çeşitli garip fantazi etkinliklerinde bulunuyorsun.
Hey Allah'ım Arkadaşlar fantezi ürünü aramıyoruz. Fotoğraf çekimi için arıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: pew
Taksim 'de İstiklal Caddesinde Ayhan Işık Sokağın girişinin karşı tarafında Kostümcü diye bir dükkan var oradan ve yanındaki dükkanlardan bulabilirsin.
Hımm çok sağol peki Ayhan Işık sokağı hangisi tam olarak nerde tarif edebilirmisin? mağazalara göre?
quote:
Orjinalden alıntı: cücük
quote:
Orjinalden alıntı: pew
Hımm çok sağol peki Ayhan Işık sokağı hangisi tam olarak nerde tarif edebilirmisin? mağazalara göre?
Halep çarşısında var İstiklal Caddesinde oda olabilir.
(Not:Aynı yerleri mi tarif ediyoruz acaba)
Halep çarşısı
quote:
Halep çarşısı
Pasaj pardon
quote:
Halep çarşısı
ha orası da var ..haLep in kar$ısında majezik café var ..kahve faLı faLan bakıyor ...oraya doğru yürü ..soLa dön .. ordan gösterirLer hiç buLamadın sor birine ayhan ı$ık diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme