quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA saol ben iyiyimsen nasılsın? iyi diyelim iyi olsun quote:Orjinalden alıntı: beckhir muha. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? iyi diyelim iiy olsun sana da bu arada bi alıntıyı yapamamışsın
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA saol ben iyiyimsen nasılsın? iyi diyelim iyi olsun quote:Orjinalden alıntı: beckhir muha. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? iyi diyelim iiy olsun sana da bu arada bi alıntıyı yapamamışsın çünküüü bekir burda anladın sen bekir @k_K Biraz da sen cümle kur, hazıra konma. oldumu?
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA saol ben iyiyimsen nasılsın? iyi diyelim iyi olsun quote:Orjinalden alıntı: beckhir muha. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? iyi diyelim iiy olsun sana da bu arada bi alıntıyı yapamamışsın çünküüü bekir burda anladın sen bekir @k_K Biraz da sen cümle kur, hazıra konma. oldumu? sen de yanlış yere yazmışsın yazını isterseniz alıntı dersi verebilirim
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Vay be iyice körelmişiz. Ben bu hallere düşecek adam mıydım? bileriz seni pıh yanlş yere yazmadım siz karştırdınız işleri bribirnizin söledklerini tekrar edersiniz öle olur