Şimdi Ara

Melemen pişiriyorum yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç mi eşekte menemen görmedin? bu ne la
  • BU MENEMEN DEGİLKİ!
  • Menemen de soğan oluyor mu ya ?
  • MELEMEN arkadaşım inadına melemen alayına melemen..
    Çarşı Menemen e karşı

o sizin dediğiniz farklı onun domatesi daha bol malzemeleri küçük kıyılmış oluyo bu bizim yöreye has melemen

hikayesini de anlatayım. büyük büyük dedem köyde çiflik işletiyormuş. tabi o zamanlar herşey doğal koyunlar filan hep dağda bayırda otlatılıyormuş. bu koyunların başında durması için köpekler vardır çoban köpekleri. büyük dedem de çoban köpeği bulamadığından yavru kangal almış. gel zaman git zaman bizim kangal büyümüş.
    bir gün yine çayırda koyunlar otluyor bir anda yağmur bastırmış gök gürültüsü şimşek kıyamet hayvanlar korkmuş tabi. başlamışlar mee lemeye. bir yandan kangal havlıyor diğer yandan koyunlar meeliyor. dedem başlamış bağırmaya ;meelemen la meelemen. neyse zar zor köye dönmüşler. bir dünya yol, yorulmuş tabi dedem. seslenmiş nineme hanım bi sucuklu yumurta yap da yiyek la diye. ninem tabi hamarat kadın hemen yapmış getirmiş. dedem başlamış yemeye. zavallı gangal da açıkmış tabi. dedem üzülmş ona bir parça sucuk vermiş. kangal sucuğu çok sevmiş dedem ardından

-Aha sucuu yedi la nası köpek la bu sucuk yii.
    demiş
    tam o sırada çok büyük bir şimşek çakmış koyunlar yine başlamışlar mee lemeye. dedem yine melemen la melemen demiş bir yandan da kangal, sucuk yiyomuş

işte Melemen ve Kangal sucuk deyimleri burdan gelir arkadaşlar..

ikisinin birleşiminden meydana gelen lezzet bizim yöreye has bir yemektir. Afiyet olsun..

Evet deyin la noolur

• menemen sulu olmazmı ya
  • Kustun mu üzerine, bu ne lan ?
  • Pizza tarifiyle karıştırdın galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volleyballer* -- 10 Kasım 2011; 20:55:11 >
  • omlet olmuş dayım bu
  • dedim ya arkadaşlar bizim köyün yöresel lezeti melemen
    yalarınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kustun mu üzerine, bu ne lan ?

Aynen ha aşağılamak amacıyla söylemiyorum da çok kötü olmuş.Sen en iyisi kendine Hamburger menü falan iste.
  • Menemen yapacağım dememiş ki. Neden şaşırıyorsunuz. Melemen yapmış .
  • Menemen'den çok her şeye benzemiş.. Menemen'de sucuk ne arar bi kere? Soğanları unutmuşsun, bir diğeri cıvık olması lazımdı menemen'in. Sana puanım 1 kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Melemen FAIL

Bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Menemen yapacağım dememiş ki. Neden şaşırıyorsunuz. Melemen yapmış .

beklenen cevabı yapıştırmış arkadaş.. bir kez daha söylüyorum menemen değil bu büyük dedemin dediği gibi ''melemen la melemen''

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Melemen FAIL

Bunu yazmak için girmiştim

nick mesaj yazı tipi mesaj saati burç vs herşey uyumu..

hadi şimdi gidin burdan..

• Mandalina ne için??
  • quote:

Mandalina ne için??

yemek için olabilirmi
  • melemen ne?
    melemen "beceriksiz" anlamına gelir. yemek olan menemen'dir.
  • melemen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.