Şimdi Ara

'Melo Bütün Sezon Yatar Gitmeye Yakın Oynar' Şöyle Buyurun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Melo tam kumardı şahsen ben bile alınmamasını istiyordum ama o mevkide Melo geçen yıl ikinci yarıdaki gibi oynarsa o mevkiye kimi alsak yerine geçemezdi sanırsam eğer bu yıl oynadığı maçlarda gerçek Melo'yu izletirse rakiplerin bizden çok çekeceği var adam resmen mevkisinin en iyilerinden birisi oluyor.
  • Basliktaki degilde ona yakin dusunuyordum. Mac secer buyuk maclarda adam gibi oynar diye. Ve ekliyorum: buyyuk maclarda gercek Melo gibi oynasin digerlerinde vasattan dusmesin yeter. Takim sadece Melodan ibaret degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

olm melonun yerine saka maka alperi alicaktik lan

Aziz Yıldırım yetişti Allahtan son dakikada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

fener maçı diye böyle rahat olun lig başlayonca eski haline döner

Eski hali nasılmış anlat dinleyelim.

İlk sezon 12 gol atan ve takımı sırtlayan hali mi?
    İkinci sezonun 2.yarısı takımın en iyisi oluşu ve tribünleri ateşleyen oyuncu oluşu mu?

İki arasında kaldım hangisini seçeyim.
  • Melo gibi adamlar kılları kadayıf olana kadar fiziken en iyi performansını vermeye çalışır, yatan futbolcular genelde Türkler olur, hala kavrayamadınız...
  • melo bu takımın ana direğidir.
    sakatlanmaz, herşeyini verir, maçı yaşar, fizik kalitesi yükseldikçe iştahlanır.
    iki sene önce gs nin buraya kadar gelmesindeki en önemli rolu oynamıştır, arkasından diğerleri gelir.
    melo yu sahiplenin. kişisel fikrim maç seçtiğinide görmedim, hazır değildir vs..
    maç seçiyor olsaydı ilk geldiği sezon seçerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.