Ünal Aysal; "Biz Juventus'la otursak anlaşırız. Sorun yok. Şu anda üstünde durulmakta olan ve müzakere edilen konu, Melo'nun kendi alacağı paradır.''
Melo geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Melo geliyor.
o o melo oooo melo melo ooo melo melo
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Melo geliyor.
melo indirim yapmayı kabul etmişti Galatasaray ı ne kadar sevdiğini kariyerinin en parlak sezonunu geçirdiğini düşünürsek melo geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
melo indirim yapmayı kabul etmişti Galatasaray ı ne kadar sevdiğini kariyerinin en parlak sezonunu geçirdiğini düşünürsek melo geliyor
Alıntıları Göster
paradan fedakarlık yapabileceğini sanmıyorum, sonuçta bu adam 28-29 yaşına gelmiş, bu saatten sonra para için oynar, olurda anlaşıp gelirse zaten kariyerinin en iyi yıllarını devam ettirmeye geliyor demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Harry_Kewell
paradan fedakarlık yapabileceğini sanmıyorum, sonuçta bu adam 28-29 yaşına gelmiş, bu saatten sonra para için oynar, olurda anlaşıp gelirse zaten kariyerinin en iyi yıllarını devam ettirmeye geliyor demektir.
Alıntıları Göster
melo eli mahkum kabul edecek. hangi takım taraftarı bu kadar benimser bir oyuncuyu evinde gibi adam. ayrıca bu yaştan sonra premier ligte kimse ona o parayı vermez. yani melo galatasarayda kalmaya devam edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Radamel Falcao
Juventus ile anlaşılamayıp transfer yatsaydı üzülürdüm ama eğer Melo'nun paragözlülüğünden yatarsa üzülmemizede gerek kalmaz iyi oldu
+1
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
quote:
Juventus ile anlaşılamayıp transfer yatsaydı üzülürdüm ama eğer Melo'nun paragözlülüğünden yatarsa üzülmemizede gerek kalmaz iyi oldu
+1
Alıntıları Göster
Bakalım armanın rengini mi paranın rengini mi seviyorsun Melo efendi..
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Bakalım armanın rengini mi paranın rengini mi seviyorsun Melo efendi..
aynen öyle...
gelirse taraftara daha çok sevdirir kendini
quote:
Aynen katiliyorum, bundan sonra gelmezse de uzulmem.
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
quote:
Aynen katiliyorum, bundan sonra gelmezse de uzulmem.
Alıntıları Göster
İndirim yapacağından eminim yapmasa bile hiçbir kulüp bu kadar para vermez kendisine o da bunun farkındadır
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
İndirim yapacağından eminim yapmasa bile hiçbir kulüp bu kadar para vermez kendisine o da bunun farkındadır
Alıntıları Göster
Bence Melo aldığı paradan indirim yapmasın, gitsin juve de çatır çatır alsın parasını bizde ona vereceğimiz para ile Lucas Biglia ve Matias Suarez ikilisini alalım
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
Bence Melo aldığı paradan indirim yapmasın, gitsin juve de çatır çatır alsın parasını bizde ona vereceğimiz para ile Lucas Biglia ve Matias Suarez ikilisini alalım
Alıntıları Göster
Melo ve ailesi burada cok mutlu. Taraftar seviyor, belki de ulkesinde gormedigi ilgiyi burada gormustur. Gayet te iyi para kazaniyor. Eger ki indirime giderse gercek Galatasarayli oldugunu gosterir. Yok ben tek kurus inmem derse yolu acik olsun. Para icin oynayacaksa hic oynamasin.
quote:
Kesinlikle
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Galatasaray'a azmiyle hırsıyla şampiyonluğu getiren adamı 2 dakikada sildiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2024
Alıntıları Göster
Gören de sadaka veriyorlar sanır. Adamın maaşına indirim yapsan bile bu saatten sonra 200 yaşına kadar krallar gibi yaşayacak kadar parası vardır. Ayrıca Galatasaray'ı seviyorsa zaten 4 M Euro eden maaşını 2,5 M Euro yapsa acından ölmez kaldı ki buradan birine bu parayı bir vatandaşa versen sevinçten kafayı yer hayatının sonuna kadar da rahat yaşar. Juventus ile anlaşmak problem olmadığına gre Melo parayı sorun etmeyip gelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem
Gören de sadaka veriyorlar sanır. Adamın maaşına indirim yapsan bile bu saatten sonra 200 yaşına kadar krallar gibi yaşayacak kadar parası vardır. Ayrıca Galatasaray'ı seviyorsa zaten 4 M Euro eden maaşını 2,5 M Euro yapsa acından ölmez kaldı ki buradan birine bu parayı bir vatandaşa versen sevinçten kafayı yer hayatının sonuna kadar da rahat yaşar. Juventus ile anlaşmak problem olmadığına gre Melo parayı sorun etmeyip gelecektir.
Alıntıları Göster
Zaten melo eğer parasında indirime gitmeyip paranın lafını yapıcaksa ki aldıgı para az buz bir para değil, gelmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Contributor
Zaten melo eğer parasında indirime gitmeyip paranın lafını yapıcaksa ki aldıgı para az buz bir para değil, gelmesin.
Alıntıları Göster
selçuk un aldığı paradan 1tl fazla almamalı,o parayı zaten katar harici hiçbir yerde vermezlerde
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
selçuk un aldığı paradan 1tl fazla almamalı,o parayı zaten katar harici hiçbir yerde vermezlerde
Alıntıları Göster
Herşey anlaşılıp alacağı paradan feraget etmiyorsa güle güle gitsin. bu ne ya sanki biden aldığı parayı alabileceği galatasaray kalitesinde bir takım var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme