Şimdi Ara

Melo geliyor diyebilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünal Aysal; "Biz Juventus'la otursak anlaşırız. Sorun yok. Şu anda üstünde durulmakta olan ve müzakere edilen konu, Melo'nun kendi alacağı paradır.''

• Melo geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Melo geliyor.
    o o melo oooo melo melo ooo melo melo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Melo geliyor.
    melo indirim yapmayı kabul etmişti Galatasaray ı ne kadar sevdiğini kariyerinin en parlak sezonunu geçirdiğini düşünürsek melo geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

melo indirim yapmayı kabul etmişti Galatasaray ı ne kadar sevdiğini kariyerinin en parlak sezonunu geçirdiğini düşünürsek melo geliyor

Alıntıları Göster
    paradan fedakarlık yapabileceğini sanmıyorum, sonuçta bu adam 28-29 yaşına gelmiş, bu saatten sonra para için oynar, olurda anlaşıp gelirse zaten kariyerinin en iyi yıllarını devam ettirmeye geliyor demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

paradan fedakarlık yapabileceğini sanmıyorum, sonuçta bu adam 28-29 yaşına gelmiş, bu saatten sonra para için oynar, olurda anlaşıp gelirse zaten kariyerinin en iyi yıllarını devam ettirmeye geliyor demektir.

Alıntıları Göster
    melo eli mahkum kabul edecek. hangi takım taraftarı bu kadar benimser bir oyuncuyu evinde gibi adam. ayrıca bu yaştan sonra premier ligte kimse ona o parayı vermez. yani melo galatasarayda kalmaya devam edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Juventus ile anlaşılamayıp transfer yatsaydı üzülürdüm ama eğer Melo'nun paragözlülüğünden yatarsa üzülmemizede gerek kalmaz iyi oldu

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Juventus ile anlaşılamayıp transfer yatsaydı üzülürdüm ama eğer Melo'nun paragözlülüğünden yatarsa üzülmemizede gerek kalmaz iyi oldu

+1

Alıntıları Göster
    Bakalım armanın rengini mi paranın rengini mi seviyorsun Melo efendi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bakalım armanın rengini mi paranın rengini mi seviyorsun Melo efendi..

aynen öyle...

gelirse taraftara daha çok sevdirir kendini
  • quote:

Aynen katiliyorum, bundan sonra gelmezse de uzulmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Aynen katiliyorum, bundan sonra gelmezse de uzulmem.

Alıntıları Göster
    İndirim yapacağından eminim yapmasa bile hiçbir kulüp bu kadar para vermez kendisine o da bunun farkındadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

İndirim yapacağından eminim yapmasa bile hiçbir kulüp bu kadar para vermez kendisine o da bunun farkındadır

Alıntıları Göster
    Bence Melo aldığı paradan indirim yapmasın, gitsin juve de çatır çatır alsın parasını
    bizde ona vereceğimiz para ile Lucas Biglia ve Matias Suarez ikilisini alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Bence Melo aldığı paradan indirim yapmasın, gitsin juve de çatır çatır alsın parasını

Alıntıları Göster
    Melo ve ailesi burada cok mutlu. Taraftar seviyor, belki de ulkesinde gormedigi ilgiyi burada gormustur. Gayet te iyi para kazaniyor. Eger ki indirime giderse gercek Galatasarayli oldugunu gosterir. Yok ben tek kurus inmem derse yolu acik olsun. Para icin oynayacaksa hic oynamasin.
  • quote:

Kesinlikle
  • quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Galatasaray'a azmiyle hırsıyla şampiyonluğu getiren adamı 2 dakikada sildiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2024

Alıntıları Göster
    Gören de sadaka veriyorlar sanır. Adamın maaşına indirim yapsan bile bu saatten sonra 200 yaşına kadar krallar gibi yaşayacak kadar parası vardır. Ayrıca Galatasaray'ı seviyorsa zaten 4 M Euro eden maaşını 2,5 M Euro yapsa acından ölmez kaldı ki buradan birine bu parayı bir vatandaşa versen sevinçten kafayı yer hayatının sonuna kadar da rahat yaşar. Juventus ile anlaşmak problem olmadığına gre Melo parayı sorun etmeyip gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

Gören de sadaka veriyorlar sanır. Adamın maaşına indirim yapsan bile bu saatten sonra 200 yaşına kadar krallar gibi yaşayacak kadar parası vardır. Ayrıca Galatasaray'ı seviyorsa zaten 4 M Euro eden maaşını 2,5 M Euro yapsa acından ölmez kaldı ki buradan birine bu parayı bir vatandaşa versen sevinçten kafayı yer hayatının sonuna kadar da rahat yaşar. Juventus ile anlaşmak problem olmadığına gre Melo parayı sorun etmeyip gelecektir.

Alıntıları Göster
    Zaten melo eğer parasında indirime gitmeyip paranın lafını yapıcaksa ki aldıgı para az buz bir para değil, gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Contributor

Zaten melo eğer parasında indirime gitmeyip paranın lafını yapıcaksa ki aldıgı para az buz bir para değil, gelmesin.

Alıntıları Göster
    selçuk un aldığı paradan 1tl fazla almamalı,o parayı zaten katar harici hiçbir yerde vermezlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

selçuk un aldığı paradan 1tl fazla almamalı,o parayı zaten katar harici hiçbir yerde vermezlerde

Alıntıları Göster
    Herşey anlaşılıp alacağı paradan feraget etmiyorsa güle güle gitsin.
    bu ne ya sanki biden aldığı parayı alabileceği galatasaray kalitesinde bir takım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.