Şurdaki göğüs hareketlerini haftada 3 gün yap. 1 ay boyunca devam et farkı görürsün. Göğüs bölgesindeki kasları bir tek bu hareketlerle çalıştırabilirsin. Bu hareketler dışında çalışmadığı için eritilmesi çok zor.
Katılmıyorum, eğer kilo verecek şekilde beslenmezse ve kardio yapmazsa bu hareketleri yapması sadece göğüs kaslarını uyarıp daha da irileştirmeye yarar. Değilse o bölgeyi hiç durmadan çalıştırsa da oradan yağ eksilmez çünkü bölgesel yağ yakma diye birşey yok. Yağlar tüm vücudundan yavaş yavaş eksilir ama herkesin anatomik yapısı bir değildir kiminin kilosu göbekte birikir diğer bölgelerde çok az yağ olur, kiminin göğsünde kollarında falan tüm vücut yağlanır vesaire..
Karın kaslarım belli oluyor. Ama ciddi ölçüde çalıştığım için. Çalışmasam karnımda yağ var. Aslında vücut orantılı ama karın çalıştığım için göğüsleride eriteyim yada kasa çevireyim diyorum. Önerileriniz için saolun beyler hepsini dikkate alıyorum emmek hariç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
Orijinalden alıntı: StewieG.
oradaki yağı tamamen kasa çevirmelisin bence
Bence kasa çevirmesin. Ben geçen biraz yağ çeviriyim dedim kasa. Proteini fazla mı koymuşum ne olduysa artık kulak oldular. Şimdi kulakları saça çevirmeye çalışıyorum kötü durmasınlar diye.
Şurdaki göğüs hareketlerini haftada 3 gün yap. 1 ay boyunca devam et farkı görürsün. Göğüs bölgesindeki kasları bir tek bu hareketlerle çalıştırabilirsin. Bu hareketler dışında çalışmadığı için eritilmesi çok zor.
Katılmıyorum, eğer kilo verecek şekilde beslenmezse ve kardio yapmazsa bu hareketleri yapması sadece göğüs kaslarını uyarıp daha da irileştirmeye yarar. Değilse o bölgeyi hiç durmadan çalıştırsa da oradan yağ eksilmez çünkü bölgesel yağ yakma diye birşey yok. Yağlar tüm vücudundan yavaş yavaş eksilir ama herkesin anatomik yapısı bir değildir kiminin kilosu göbekte birikir diğer bölgelerde çok az yağ olur, kiminin göğsünde kollarında falan tüm vücut yağlanır vesaire..
Sertleşip gerilir en azından ve daha düzgün bir görünüme kavuşur. Aynen dediği gibi vücut yapısına göre yağlar belli bi yerde birikmişse ne kadar zayıflasanda diğer bölgelere göre o bölge yağlı olur. Ya gidip liposuction yaptıracak yada bu hareketleri.
koşu bandı tek çare . o yağlı göğüslerle çalışırsan kötü bir görüntü ortaya çıkar bana güven. ya koşacaksın ya da salona yazıl koşu bandı ..
yüzmeyle göğüs kasları ciddi ölçüde sertleşiyor. şınavlada hergün çekince sertleşiyor. fakat şişmesinden korkuyorum çünkü göğüs kası şiştiği takdirde kıyafetin altından onun kas olduğu anlaşılmıyor dışardan meme gibi görünüyor. o yüzden şimdilik ölçülü şınav çekiyorum. bakalım bi çözüm bulucaz inşallah
Son 1 aydır tek yaptığım şınav ve bir kaç kardio hareketleri şınav göğüsleri çok şişiriyor galiba sorun yaşar mıyım 1-2 ay daha böyle gitçek ondan sonra adam gibi spor yapıcam
Jinekomasti yoktur inşallah
niye ki kaç beden .s.s.s.s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme