Şimdi Ara

memory stick?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 79 ytl ye sony memory stick duo pro 8.0 gb almayı düşünüyorum.Sizce bu hafıza kartı oyunlarda veya filmlerde filan takılma yaparmı?kullananlar varmı acaba?önerirmisiniz?

• orjinalse takılma vs söz konusu olmaz
  • Fiyatına bakılırsa büyük ihtimal birebir sahtedir çünkü sony yetkili mağazasında o fiyata 4 gb satılıyor. Sahte olacağı içinde takılmalar olur.
  • 35 daha ver orjinal sandisk al
  • orada kontrol ettiririm eğer orjinalse alırım değilse almam ama orjinal sandisk 8 gb için para biriktirebilirsem direk orjinal alırım.
  • aslında her sahtede olmuyo benim 2 tane 4 gb 1 tane 8 gb kartım var hepsi tıkır tıkır çalışıyo
  • Büyük ihtimal orjinal değil. 4gb Sony MS'ler 85 Ytl orjinal olanlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 wireless arcade stick
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal al kardeşim. 35 değil 45 de isteseler ver orjinali al. Bende ikisi de var. Orijinalde şimdiye kadar en ufak bi problemim olmadı. Ama çakma kartta yavaşlamalar var ve oyun savelerinde bazen sorun çıkartıyor. Oyunda kaldığın yeri kaydedemiyosun...
  • Kesinlikle garantisizdir. ÇÜnkü bu fiyata garantili bulunamaz.walla takılma yaparmı onu bilemem ama pek yapacağınıda sanmıyorum..
  • sahtedir çünkü ben gecen sene 4 gb almak ıcın fıyatları baktığım zaman orjınal ile sahte arasında 59 ytl fark vardı.Fiyat farkı o kadar olmasa bile 8gb da fark eder diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SugarDaddy -- 7 Eylül 2008; 16:59:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.