arkadaşlar pardus 2009 un içindeki memory test ragele gözüme takıldı bende bi yapıyım dedim ve baya bi hata çıktı,tümüde 64 cube muydu neydi onu yaparken çıktı ve her bölümde aynı sayıda çıkıyor yani 2048M-3071M de 20 ondan sonrakinde 20 ne yapıcagımı bilmiyorum acaba bu memtest in onarma özelliği varmı? işte fotoraflarda aşşağıda
benim gördüğüm tek şey ram'in arızalı olduğu normalde bunun gibi hiçbir hata görmemeniz gerektiğini biliyorsunuzdur. zorlayan uygulamalarda hata da görüyorsanız (donma,reset,mavi ekran..) garantisi varsa beklemeden aldığınız yere götürün %90 aynı programı kullanacak ve fiziksel hasarı yoksa değiştirecek -yada ithalatçıya değiştirteceklerdir-. test programları onaramaz, ve ram'lerin fiziksel onarımıyla kimse uğraşmaz.
peki sence hangilerini götüreyim hepsine ayrı ayrı test yapayımm mı çünkü bende 4 adet ram var ve hepsinde aynı sorun olurmu hepsi farklı zamanlarda üretilmiş
hangi ram'in arızalı olduğu ekranda tam olarak belirtiliyormuydu hatırlamıyorum, verdiğin ekran görüntülerinden kestiremedim açıkcası. şuan aklıma gelen en sağlıklı yöntem tek tek kontrol etmek eğer hepsinde sorunla karşılaşarsanız ram'i taktığınız slotdan şüphelenebilirsiniz ve değiştirip deneyebilirisiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme