Şimdi Ara

Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti vatandan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti vatandan.

Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti vatandan alindi. Askeri sinif transistorler. Güçlü uzun ömürlü fanlar...

Istanbul eyüp

Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti  vatandan.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 66500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Milletin satış ilanlarının altına girip abuk sabuk yorumlar yaptıktan sonra neredeyse sıfır fiyatına ilan koyan koca yürekli "MEMUR".

Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti  vatandan.
  • gOkO kullanıcısına yanıt

Ben tam anlamadım Gökhan hocam; sahibi memur olunca daha mı güzel çalışıyor bu kart.    

İlk gün 45'den satıldı bu ürün. kullanacak biri olarak ben uğraştım denk getiremedim. Bari 55'e falan satsaydın ihtiyacı olan biri alsaydı...

• Daha önce demiştim, yine diyorum ; memurunkini yemeyen yedim demesin ( kazık )

• mcake± kullanıcısına yanıt

Ooo hocam tabi ki. Memur olunca gpu+100, bellekler +1000 mhz Memurdan satilik asus tuf RTX 5080 3 yil garanti  vatandan. 

• mcake± kullanıcısına yanıt

Asus RTX 5080 Memur Edition

Özel sürümdür

-15 derece serin çalışır

Ram ve Core hızları yüksektir.

• ekmekcibu kullanıcısına yanıt

Tam tersi hocam. Sürekli yatacağı için Ram ve Core hızları çok düşük. Ama bu yüzden -15 derece serin çalıştığı doğru.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart yanın da sigara içildimi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.