Şimdi Ara

Memurlara servis kalkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onlar zaten ulaşım yardımı alıyor, buna rağmen bir kısmı o yardımı almaktan vazgeçmeyip memur servisini kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun savunulacak bir tarafı yok. Ankara'da Hacettepe üniversitesinde çalışan memurlar Beytepe'ye nasıl gidecek 3-4 vasıta değiştirerek bunu yapabilmeleri için sabah 6 da evden çıkmaları gerekecek ve akşam da en iyi ihtimalle 19.30 da evde olacaklar. Ayrıca müdürlerin ellerinde de oyuncak olacaklar tam bir mobbing unsurudur bu. Sürgüne Polatlı'ya gönderilenler bile olacaktır sırf amirine karşı geldiği için. Onlar ne yapacak bu durumda. Kendinizi başkansının yerine koymadan ortaya aklınıza gelen ilk şeyleri söylemeyin. Bu şartlarda memurların hakları daha çok ellerinden alınmış olacak. Bu durumları "asgari ücretliler ne yapsın?" diye savunanlar da tamamen memurları çekemeyen hayatının hiçbir anında hak aramamış ve buna cesaret dahi edememiş kişilerdir. Asgari ücretliler de haklarını arayıp daha iyi şartlarda çalışmak için neler yapabiliriz diye düşünmeliler memurların hakları ellerinden alınsın diye orda burda konuşacaklarına.

Ayrıca bilmem kaç araçlık konvoylara ses çıkarmayı da unutmayın memleketin asıl kamburu onlardır.

• iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En baştan beri bu olay saçmalıktı. Gerçi haber yalanlandı.

Ancak ne memura servis verilmeli, ne de polise, belediye çalışanına ücretsiz belediye otobüsü, metrosu bileti verilmeli ya da ücretsiz ulaşım sağlanmamalı. Sıradan insanlar nasıl gidiyorsa onlar da o şekilde işe gitmeli.

Tabi şu makam aracı saçmalıkları da son bulmalı.

• GranmaInternacional G kullanıcısına yanıt
    Arkadaş işçilerin ulaşım yardımı aldığından bihaberdi. Ben de işçiler ulaşım yardımı alıyor diye yanlışını düzelttim.

• Oh olsun memurlara onu oy vermeden önce düşüneceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-681F960DF

Onlar zaten ulaşım yardımı alıyor, buna rağmen bir kısmı o yardımı almaktan vazgeçmeyip memur servisini kullanıyor.
    Emin misin, sen bi haber olmayasın, kamuda 657 ye 4D li kamu işçisiyim, yol parası vermiyor bana çalıştıgım kurum, ayrıca sadece ben değil 696 KHK ile taşerondan kadroya geçen diğer 4D lilerin büyük bir çoğunluğu yemek ve yol parası almıyor.
    Ve bir çoğu 2300-2800 arası maaş alıyor, memur ise en kötüsü 3750 alıyor.

• Kusura bakmayın hocam tüm mesajları okumadım açıkçası size cevap olarak yazmış olmam yanlış oldu. Açıklama yapma gereği duyduğunuz için ve direkt bir tartışma başlatmadığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
    Fakat söz konusu mesajım forumdaki klasik memur karşıtları için sonuna kadar geçerlidir.
  • İşçi yol ,yemek yardımı alır , memur kuruma göre para yerine yemek veya servis alır.

Memurlar yatıyor bu değişmez bunun için herkes memur olmaya çalışıyor.

İşçi ve memur arasında 2800-3750 gibi bi fark varsa çok azmış bir taraf %98 torpil ile gelmiş vasıfı az kişiler. Bir tarafın en azından 3/1 yakını hakkederek geliyor.
  • Yapmayın şöyle şeyler, bırak oturmayı bazen otobüse binemiyorum doluluktan bir de memurlar eklensin üstüne hiç gitmeyelim biz.

• Technotronic kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam.

• Otobüste yer var mı diyen yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Emin misin, sen bi haber olmayasın, kamuda 657 ye 4D li kamu işçisiyim, yol parası vermiyor bana çalıştıgım kurum, ayrıca sadece ben değil 696 KHK ile taşerondan kadroya geçen diğer 4D lilerin büyük bir çoğunluğu yemek ve yol parası almıyor.
    Ve bir çoğu 2300-2800 arası maaş alıyor, memur ise en kötüsü 3750 alıyor.

Alıntıları Göster
    O nasıl işçilik? Devlet limanında işçiler 3,5 sene önce 4 bin civarı maaş alıyordu. Üç ayda bir çift maaş ve yol+yemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

O nasıl işçilik? Devlet limanında işçiler 3,5 sene önce 4 bin civarı maaş alıyordu. Üç ayda bir çift maaş ve yol+yemek.

Alıntıları Göster
    2020 Ekim ayındaki tis e kadar böyle. Tis den sonrada pek bişey değişeceğini sanmıyorum.

• Memurluk komple kaldırılsın

• Malum sitede memurdan satılık araçlara güç yetmez, 100.000 artı fiyatlar istiyorlar!
    Madem durumları iyi. neden üstüne servis verilir, o da bir muamma, herkes gibi araçlarıyla gitsinler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.