Bildirim
Mena Serverında Oynayanlar (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
-
ahmet o %100 2 tane scroll u nerden aldın? -
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
ahmet o %100 2 tane scroll u nerden aldın?
Dün Öğleden sonra saat 4 te So-ok tan aldım bir etkinlik mi varmış ne 3 tane verdi. Zaten So-ok un üstünde Yazıyo yeni başlayanlar için etkinlik silkroad yerel saatti ile 23.00 da verilecek diye o olması gerek
Dipnot: 3 Tane Verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 13 Şubat 2011; 13:09:21 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 13 Şubat 2011; 17:55:19 > -
Beyler Bende Menadayım Yeni Başladım Arkadaşların Guild Ortamı Varı Oraya Girdim.
Herneyse Benim Sormak İstediğim Bu Değil :)
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satılıyormu Bu Bilgi Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: _MetalGirL_
Beyler Bende Menadayım Yeni Başladım Arkadaşların Guild Ortamı Varı Oraya Girdim.
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satılıyormu Bu Bilgi Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim
hayır. -
quote:
quote:
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satılıyormu Bu Bilgi Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim
hayır.
Teşekkürler :)
Herkese Bol Lv Atlamalar :)
En Kısa Sürede 105 Olup Farmınızı Tamamlamanız Dileğiyle
-
quote:
quote:
quote:
hayır.
Teşekkürler :)
Herkese Bol Lv Atlamalar :)
En Kısa Sürede 105 Olup Farmınızı Tamamlamanız Dileğiyle
ömür biter farm bitmez
-
koydurtmayın bana sikillerimi -
Şşşşşhhhhhhhhhhh
Bende bu guilddeyim dostlar bekleriz guilde. -
-
elysium FTW <3 :) -
-
çektim çektim
-
Şu an oyunda ve forumda olan arkadaşlarımdan birisi benimle irtibata geçebilirmi. -
quote:
Orijinalden alıntı: murderuo
Şu an oyunda ve forumda olan arkadaşlarımdan birisi benimle irtibata geçebilirmi.
hocam ben şu an hem forumdayım hemde oyundayım. ancak oyunda client açık değil. ibıtun clientlessi açık -
quote:
çektim çektim
Demek orada ben olmam ha
Erinç kafana tek attığım ssleri en kısa zamanda paylaşacağım (8lv farkla)
Ek: Benim çarı idare edebilecek birisi var mı bi süre?
-
-
Benim hiç mesajım yok benimde bir tane olsun bari. Herkesi bekleriz bol muhabbetli gırgırlı bir guild oyle fortress savas cok ıyıyız aman aman olmasa bile acaip eglencelı .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X