arkadaşlar sizlere ne zamandır kafama takılan bir şey soracağım. menajer yaratırken gerçek isminizi mi kullanıyorsunuz yoksa ünlü birinin adını mı kullanıyorsunuz ? ya da bir nick mi ? yahut memleketinizi neresi yapıyorsunuz türkiye mi ? yoksa hangi ülkeden bir takımla başlıyorsanız o ülkeyimi seçiyorsunuz ? san marino seçmek san marino lu 1 regen bulmaya yardımcı olur mu ? seçtiğiniz ülke size avantaj sağlar mı ? bu konudaki düşünceleriniz nedir ?
ben her zaman kendi bilgilerimi yazıyorum. sadece yaş konusunda 20 yerine 35 falan yapıyorum gerçekçi olsun diye. avantaj sağladığını düşünmüyorum açıkçası bunların. ilk basın toplantınızda sorulan soruları etkiliyor.mesela fransada başlayıp uyruğu türk seçerseniz yabancı bir dil sorun yaratır mı falan diye soru soruyor basın mensupları. ya da favori takım barca seçip espanyolu alırsanız taraftarlar üstünüzde baskı yaratır mı diye soruluyor.
Geçmiş deneyimi profesyonel futbolcu ya da dünya çapında futbolcu yaparsanız işsiz başladığınızda hangi uyruğu seçtiyseniz o ülke takımlarından teklif gelme olasılığı artar.
ben geçmiş deneyimi sunday league footballer yapıyorum böylece adımı duyurmadan önce kimseden teklif gelmiyor oyunu biraz zorlaştırıyor diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius
ben her zaman kendi bilgilerimi yazıyorum. sadece yaş konusunda 20 yerine 35 falan yapıyorum gerçekçi olsun diye. avantaj sağladığını düşünmüyorum açıkçası bunların. ilk basın toplantınızda sorulan soruları etkiliyor.mesela fransada başlayıp uyruğu türk seçerseniz yabancı bir dil sorun yaratır mı falan diye soru soruyor basın mensupları. ya da favori takım barca seçip espanyolu alırsanız taraftarlar üstünüzde baskı yaratır mı diye soruluyor.
sırf o tek sorudan yırtmak için 2.uyruğumu hangi ligden takım alacaksam onu seçiyorum.
Ben kendi bilgilerimi giriyorum. Gittiğim takımın Villas Boas 'ı oluyorum. Yaşlı kurtlar atar yapıyo sürekli
Aynen tüm bilgilerimi dolduruyorum sadece yaş kısmına babamın yaşını yazıyorum nedense.
Yaşın belli bir sınırı var çünkü, ben de yaş hariç tüm bilgilerimi doğru giriyorum. Ha tabi FMRTE ile istersen sonradan yaşını gerçek hale getirebilirsin.
ben takma bir isim kullanıyorum.
Laroşki Kurmançi.(siyasi hiçbir nedeni yoktur tamamen sallamasyon )
Memleketi Türkiye,ikinci vatandaşlığı Brezilya yapıyorum.
Bildiğim diller bu sayede Türkçe,İngilizce,Portekizce ve İspanyolca oluyor.
Knowledge dediğimiz bilgisi olunan ülkeler Brezilya,Türkiye ve seçtiğiniz takımın ülkesine göre bir tane geliyor.
Gerçekçi olması için yaşı 40 civarı yapıyorum.
Geçmişi Sunday League Player yapıyorum.
En sevdiğim lig Blue Square Bet North.way to premier
guzel taktik
quote:
Orijinalden alıntı: Egecann
Ben kendi bilgilerimi giriyorum. Gittiğim takımın Villas Boas 'ı oluyorum. Yaşlı kurtlar atar yapıyo sürekli
Villas Boas'ın durumu ortada
Jose mourinho desen neyse
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
quote:
Orijinalden alıntı: Egecann
Villas Boas'ın durumu ortada
Jose mourinho desen neyse
Yaş bakımından hocam 27-28 yaşında falan oluyor en az. O zamanda yaşlı oyuncular havalanıyor
İtalyanca ve İspanyolca biliyormuşum. 39 maçda 14 gol atmışım.
Duruma gore ama Leeds falan secerken hep amator yapiyordum, takimla yukseliyordum.
Blue Square ne guzeldi be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme