Şimdi Ara

meraba canlarım bi bakın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 senedir girmiyodum league of legends forumuna şimdi bikaç konuda yardıma ihtiyacım var en azından fikir almak isterim burdan. 2bucuk-3milyara kadar stream yapabilecek -sadece league of legends stream'ı degıl diğer oyunları da yapabilmeliyim bf4 watchdogs gibi- bi bilgisayar arıyorum bu paraya laptop mu almalıyım kasa mı almalıyım direk olarak marka-model öneren olursa sevinirim bu arada banane senın alacagım pcden diyenlerın canı sağolsun. + sormak istedıgım bişey var hesap satışı tekrar serbest mi cunku bikaç konu gördum ve kıl'ın banı açılmadı mı hala

• Kılın banı açılmadı.
  • konunun teknik destekte olması lazım,silerler sabaha.
  • Notebook işini görmez sen kasa toplada yeri burası değil burdan sana adam gibi tavsiye çıkmaz. Dahili bileşenler sistem tavsiye bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa topla canım.
  • kasa topla ama sadece kasa toplasan başka bi şey almasan anca yani.
  • Laptop la stream işi yaş. 3 bin e monitör dahil i5 4670k lı amd r9 280x li sistem toplanır rahatça.

Laptop şimdi nasıl olacak, ısınıp kapancak mı belli değil.

Pahalı klavye mouse kulaklık vb alamazsın ama güzel bi sistem toplayabilirsin o parayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 1 Haziran 2014; 5:40:46 >
  • kasalı tabiki
  • Monsterin bak 3.200 civari
  • Kasa topla net

• Alienware al.

• ben laptopa bile ikinci monitor + klavye + mouse + kulaklık takarak oynuyorum ve gayet işe yarar ekipmanlarım var demek kasa alsam sıkıntı olmaz sağolun konuyu dogru yere tekrar acayım ben bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.