bu yıl ikinci yılım lysde(össde).çalışırsam kazanırım evelallah ama çalışırmıyım?bu sıkıyor işte canımı.bide evde hazırlancam altyapım iyi olduğu için dersane yazıldım ama gitmeyecem.evdede sıkılıyo insan neyse işte böyle ne yapabiliriz
Zaten sen demişsin çalışırsam kazanırım demişsin ve çalışmak zorundasın evde canın sıkıyor ise dershane'ye gitmende fayda var
quote:
Orijinalden alıntı: GoldHead
Zaten sen demişsin çalışırsam kazanırım demişsin ve çalışmak zorundasın evde canın sıkıyor ise dershane'ye gitmende fayda var
hoca sorunda orda ya supper upper özel nedenlerden dersaneye gidemem.gitmek için durumları çok zorlamak gerekiyor(parasal değil)
Geleceğin için zorlamalısın unutmaki başarı yakalamak için fedakarlık yapmak gerekir ve geleceğin için bu fedakarlığı yapmalısın
quote:
Geleceğin için zorlamalısın unutmaki başarı yakalamak için fedakarlık yapmak gerekir ve geleceğin için bu fedakarlığı yapmalısın
geçen yıl zorladım ters tepti.çifteyi yedik iyimi.valla şuan çok karışık duygular içindeyim.avril lavigne'nin çocuk şarkılarını dinliyorum o derece bana moral verecek şeyler söylemelisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: malcolmx
quote:
geçen yıl zorladım ters tepti.çifteyi yedik iyimi.valla şuan çok karışık duygular içindeyim.avril lavigne'nin çocuk şarkılarını dinliyorum o derece bana moral verecek şeyler söylemelisiniz
Soruları ve konuları büyütme çünkü sen onlardan daha büyüksün. Başaramaman için hiç bir sebep yok. İnşallah etkili olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: malcolmx
quote:
Soruları ve konuları büyütme çünkü sen onlardan daha büyüksün. Başaramaman için hiç bir sebep yok. İnşallah etkili olur.
eyvallah sağol.şuan kendimi iyi hissediyorum zaten böyle devam eder inşaAllah sene boyu
quote:
Içimden geldi
Aklıma nedense Tosun Paşa geldi: ''Merhaba ulan askerler!''
Benimde aklıma askerde teğmene kafayla eyvallah vari verdiğim selam geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme