quote:Orijinalden alıntı: şekeroğlanquote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınızAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri
quote:Orijinalden alıntı: flywalkermesaj sayısı artsın diye yazıyorum ....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: flywalker mesaj sayısı artsın diye yazıyorum .... artmışmı bak bakalım
quote:Orijinalden alıntı: biruzécquote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri canııımmm etikete gerek yok eskiler bisi tanır
quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan beni tanıyanınız var mı? Biru gibi nickten tanıyorum. Diğer nickten tanıyan arkadaşlarada başarılar diliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: biruzécquote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri +
quote:Orijinalden alıntı: Sédatquote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan beni tanıyanınız var mı? Biru gibi nickten tanıyorum. Diğer nickten tanıyan arkadaşlarada başarılar diliyorum. bende nickten tanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Sédatquote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan beni tanıyanınız var mı? Biru gibi nickten tanıyorum. Diğer nickten tanıyan arkadaşlarada başarılar diliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: şekeroğlanAlıntıları Göster arkadslarr ben kaçtım gene gorüsürüz şafak 32 bye bye
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri + Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri + +
quote:Orijinalden alıntı: şekeroğlanarkadslarr ben kaçtım gene gorüsürüz şafak 32 bye bye Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan arkadslarr ben kaçtım gene gorüsürüz şafak 32 bye bye 1 ay kalmış bitiyo :) bye
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan arkadslarr ben kaçtım gene gorüsürüz şafak 32 bye bye 1 ay kalmış bitiyo :) byeAlıntıları Göster hmmm ben yınee geldım arkadaslar bu nasıl mahkumiyet
quote:Orijinalden alıntı: şekeroğlanhmmm ben yınee geldım arkadaslar bu nasıl mahkumiyetAlıntıları Göster Az kalmış... Tekrar geçmiş olsun...
quote:Orijinalden alıntı: ÖmerAz kalmış... Tekrar geçmiş olsun...Alıntıları Göster özledik ya timsahın_gözyaşları.gif
quote:Orijinalden alıntı: ÖmerAz kalmış... Tekrar geçmiş olsun...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ömer Az kalmış... Tekrar geçmiş olsun... eywallahh babuuşşş daha çıkınca eskerlık var o boynumu büküyo
quote:Orijinalden alıntı: şekeroğlanquote:Orjinalden alıntı: Ömer Az kalmış... Tekrar geçmiş olsun... eywallahh babuuşşş daha çıkınca eskerlık var o boynumu büküyoAlıntıları Göster şafak:30+1 bu gun biterse hepsi biter