quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri canııımmm etikete gerek yok eskiler bisi tanır
quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan beni tanıyanınız var mı? Biru gibi nickten tanıyorum. Diğer nickten tanıyan arkadaşlarada başarılar diliyorum.
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri +
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan quote:Orjinalden alıntı: biruzéc sen kımsınız sadece nickmen seni tanıyan biri + +
quote:Orjinalden alıntı: şekeroğlan arkadslarr ben kaçtım gene gorüsürüz şafak 32 bye bye 1 ay kalmış bitiyo :) bye
quote:Orjinalden alıntı: Ömer Az kalmış... Tekrar geçmiş olsun... eywallahh babuuşşş daha çıkınca eskerlık var o boynumu büküyo