Arkadaşlar hiç kimse sayısalcılar faktörnü işin içine katmıyor.Bende sayısalcıyım ve bu sene hukuk düşünen birçok sayısalcı arkadaşım var.
Yumruğunla öldür onları
Hocam bende hukuk ve inşaat mühendisliği arasında kalmıştım.Tercihlerimde iyi inşaatların altına hukuk yazdım
Yani bende onlardanım
pdr ne demek bilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: volkan yumlu
pdr ne demek bilen varmı
Rehberlik ve psikolojik danışmanlık tam adı. Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik olarak kısaltıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: komalemdar
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY
quote:
Arkadaşlar hiç kimse sayısalcılar faktörnü işin içine katmıyor.Bende sayısalcıyım ve bu sene hukuk düşünen birçok sayısalcı arkadaşım var.
Sayısalcılar hukuk,işletme,iktisat düşünüyor.Ben pdr düşünenini duymadım.Olsa bile çok azdır.
işte hocam bende diyorum ki mesela sayısalcılar hukuğa giriyor.Ee o zaman hukuğa normalde girebilecek bir eşit ağırlıkçı hukuğa giremiyecek.Sonraki tercihine girecek.Malum eşit ağırlığın en gözde iki mesleği hukuk ve pdr dir.Böylece eşit ağırlıkçı hukuğa giremeyince eğer pdr düşünürse oraya girecek.Ve buda normalde pdr ye girebilecek bir kişinin daha açıkta kalması anlamına geliyor...
dostum sadece hukuk olsn olmazsa seneye denerim diyen ea cıda çok ayrıyeten benm gözlemlediğim kadaryıla siyaset bilimi ve uluslar arası bile pdr dfen çok yazıldı bu terch döneminde, konulara bak teker teker görürsün. Tabi sonuç açıklandığında daha net göreceğiz ama ben pdr lern sıralamsında büyük farklılıklar olacagnı dşünmüyorum
Hocam çok büyük oynama olmassa bile ben yinede eşit ağırlığın tercih edilen bölümlerinde bir oynama olmasını bekliyorum...
quote:
Hocam çok büyük oynama olmassa bile ben yinede eşit ağırlığın tercih edilen bölümlerinde bir oynama olmasını bekliyorum...
bunun başını hukuk çekiyor, hukukun bu denli yükselmesi dier bölümleri olumsuz değil olumlu etkileyecek bence sayısal açısından kesinde bu eacıalrdada bazı sürprizler olcak gib gbi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY
quote:
Sayısalcılar hukuk,işletme,iktisat düşünüyor.Ben pdr düşünenini duymadım.Olsa bile çok azdır.
işte hocam bende diyorum ki mesela sayısalcılar hukuğa giriyor.Ee o zaman hukuğa normalde girebilecek bir eşit ağırlıkçı hukuğa giremiyecek.Sonraki tercihine girecek.Malum eşit ağırlığın en gözde iki mesleği hukuk ve pdr dir.Böylece eşit ağırlıkçı hukuğa giremeyince eğer pdr düşünürse oraya girecek.Ve buda normalde pdr ye girebilecek bir kişinin daha açıkta kalması anlamına geliyor...
aslında bende öyle düşündüm ama herkes de pdr istemez ama olabilir böle bi durum bnde tek pdr yazmadım bi kaç meslek daha yazdım onlara giderim naapıyımm belki onlarda gelmez :D ALLAH KORUSUN
gelmedi kardeşim zaten hedeflediğim hiç bişey gelmez benim ama hayırlı olur gelenlerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme