Şimdi Ara

Merakla beklenen 'Joker' filminin ilk fragmanı yayınlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd de forumlarda vs herkes Jack Nicholson diyor ama göz var nizam var Heath Ledger oynamadı yaşadı resmen tabi Nolan'ın hakkını vermek lazım boş projeleri yok henüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle editörün yazdığı gibi "Filmde canlı renkler, şakalar veya aksiyon dolu sahneler görmek mümkün değil." fikrine üzülerek katılmıyorum çünkü fragmanı izleyince görülüyor ki film gayet de canlı renkler, aksiyon sahneleri ve şakalar barındırıyor!!! :))) Ben renk skalasına ayrıca bayıldım. Ayrıca fragman bir harika, belli ki hikaye de gayet güzel işlenecek. Yeni Joker karakteri bence cuk oturmuş. Filmde Avrupa sinemasının sanatsal renk ve dramatik hissiyatını çok hissettim. Gayet de izlenilebilir bir film olacağı kesin.

• DC sinematik evreninden bağımsız olmasının mantığı nedir ki?!
    Ayrıca yeni jokerin çok iyi canlandırılacağını tahmin ediyorum ama senaryo ve işleniş olarak bir heyecan edinemedim. Umarım filminde alırım o heyecanı ve beklenen kaliteyi.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Karanlık ve basık bir sehrin içinde renkli olan tek şey palyaço maskesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joaquin Phoenix çok iyi bir aktördür açık ve net ama bizdeki arasta gerçekten kaliteli oyuncu. Sizce jokeri oynayabilirmi ilerde tabi? Joaquin Phoenix le kıyaslanamaz tabi yanlış anlaşılmasın.

• Adam efsane oynamış. Film iyi olacak gibi

• bune la bu joker değil bildiğin penguen olmuş
  • Kısa fragmanda bile ne kadar kaliteli bir iş çıktığı anlaşılıyor. Zaten favori oyuncularımdandır, yine döktürmüş.

• Ledger ve Nolan öyle bir seviyeye çıkardı ki jokeri ne yaparsa yapsınlar olmuyor gibi umarım yanılırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence Joaquin Phoenix'i joker karakteriyle izledikten sonra diğerleri çok traş gelecek. doğru seçim sabırsızlıkla bekliyorum filmi

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Kimse onun gibi olamaz bir daha. Tartışmasız sinema tarihindeki en iyi joker rolünü oynadı.
    Merakla beklenen 'Joker' filminin ilk fragmanı yayınlandı!
  • Bıktırdınız artık şu Ledger muhabbetinden.
    Tamam adam çok iyi oynamıştı ama her konunun altına aynı şeyi yazmayın. Yeni filmle ilgili bir yorumunuz varsa adam gibi onu yazın.

Eleman fragmanı izliyor, ancak ne fragman ile ilgili ne de film ile ilgili yorum yapmayı beceremediği için Ledger yazıp gidiyor :)

Fragman tek kelimeyle muhteşem olmuş.
    Film, aslında çok iyi bir insan olan Joker’in nasıl toplum tarafından ezilip dışlanarak, yavaş yavaş psikopatlaştığını oldukça dramatik bir şekilde yansıtacak gibi görünüyor. Joaquin Phoenix metot oyunculuğun dibine vurmuş, muhtemelen tüm film bu şekilde döktürmüştür.

Eğer film, fragman ile aynı kalitede olursa açık ara şimdiye kadarki en iyi çizgi roman uyarlamalarından birini izleriz.
  • yav kardeşim bu nebiçim joker, pisko drama mı çekiyonuz napıyonuz, mis gibi çizgi romanlardan gidin işte insan izleyecek bunu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:24:41 >
  • fragmani simdi izledim guzel olmus begendim karanlik atmosferini
  • Joaquin Phoenix hic de fena durmuyor.Fragmani izledikten sonra heyecanlandim ve beklentim artti.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Adamı niye öldürdün durduk yere. Son Joker rolündeki arkadaş yaşıyor hala.

Jared Leto ydu. Batman serisindeki Jokeri diyorsun sanırım
  • Jack Nicholson gibi olamaz hiç biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Karanlık ve basık bir sehrin içinde renkli olan tek şey palyaço maskesi
    Hayır dikkatli bakınca şehir eski, kirli ve renksiz görünüyormuş gibi dursa da her tarafta neon ışıkları, illaki renkli tabelalar ve ışıklar var ve gökyüzü puslu bile olsa maviye çalan tonlar söz konusu ve palyaço kıyafetini dengeleyecek kadar arka planda ve diğer karakterlerde renk kullanılmış. Bu da iyi olmuş sonuçta bu drama bir film değil fantastik drama bir film. Hele ki Joker gibi renkli bir karakter ve çizgi roman uyarlaması için gayet makul tonlarda bir film olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.