|
Merakla beklenen Star Wars Ahsoka dizisinden fragman yayınlandı: İşte tüm merak edilenler
-
-
Asoka'nın tipe bak...
Kötü cast
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 8 Nisan 2023; 13:2:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merakle bekleyen kim?
-
Ahsoka'yı The Mandalorian dizisinden biliyorum, pek ilgimi çeken bir karakter değildi. Ama Baylan Skoll ve Shin Hati karakterleri ilgimi çektiler, onlar için seyrederim. Bari güçlü düşmanlar yapsalarda sonunda kötülerin kazanmasını seyretsek.
Bir de zibilyon tane Star Wars içeriği haliyle karakteri var. YT'da bakıyorum millet görünce direkt adlarını söylüyor. Kim la bunlar diyor insan. Umarım dizide düzgün bir şekilde tanıtırlar. Bizim seyrettiklerimiz öldü ya da emekli oldu yav. Ağır fanı olmadıktan sonra takip etmesi zor. Star Wars'un ilk 6 filmini seyrettim, Rogue One'da listemde. D+'ın Star Wars dizilerini de seyrediyoruz. Şahsen öyle anime dizilerini falan seyretmek istemiyorum.
-
Ahsoka :'( Clone Wars animasyon serisini sevdiren karakter , ilk sezondan son sezonuna kadar müthiş bir karakter gelişimi. O seriyi izleyen herkes bilir ki Ahsoka son sezonlarda diziyi tek başına taşıdı. Rebels falan hikaye
-
Kadının genç hali cuk otururmuş ama 20 sene geç kalınmış.
-
EP.3-4 arası rebels'den sonrasını anlatacağı için 7-8-9 toplamından iyi olacağı kesin gibi.
-
Ahsoka, arkadaşı tarafından kendisine atılan iftirayı ciddiye alarak hakkında soruşturma başlatan 'jide dizeni'nden ayrılarak kendi force yolunu seçti ve müthiş bir karaktere dönüştü. Yoda sonrası jide halkının tek gerçek kahramanıdır. Kendisini takip edenlerle yeni bir öğreti oluşturdu. Bu öğreti takipçileri sayesinde jide ve direnişçiler eski güçlerine kavuştular. Star Wars animasyon serisi ve Rebels animasyon serisinde Ahsoka olmasa kurgu ve senaryo sınıfta kalırdı. Ayrıca Mandalorian serisinde de Ahsoka'yı bir bölüme iliştirmiş olmaları çok tatlıydı. Biz senden razıyız Ahsoka!
-
Adı ne bu güzelliğin?
-
ahsokayı sanki bo katanla aynı kadın oynuyodu mandalorianda, değiştirmişler şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarHaydo -- 10 Nisan 2023; 1:0:27 > -
Ezra Bridger’ı hangi Cast seçmiş…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X