Dediğim gibi bu yazılanlar özettir.. tarihi detaylı anlamak istiyorsanız bunların dışında kitapları okumanız, warcraftın oyunlarını oynamanız gerekiyor..warcraft oyunlarında yaşanılanlar hikayenin bir parçasıdır.. warcraftın tarihi kitaplarıyla oyunlarıyla ve bunun dışındaki yazılanlarla bir bütün oluşturuyor..
Bilgi için saol burdaki arkadaşlarımızda bayağı iyi bir çalışma yapmış.... kontrol etmekte fayda var..
bayram paramla 3 kitap ıda alıcam,bc oynamıcam,böle giderse geleceğim elden gidio
Kitapları konusunda fiyat bilgiisi olan varmı neten araştırdım bulamadım. ???
Güzel olmuş sağol. WC hikayesini hep sevmişimdir. Yalnız hikayesi LOTR den önce yazılmış derken ne demek istedin pek anlamadım.
kitaplar 10-15 ytl civarıydı yanılmıyorsam okuyalı baya oldu.. ama şu var ki türkiyedeki 3 tane çevrimi yapılmış kitap warcraftın bütün kitapları değil.. yurt dışında daha da fazla kitapları mevcut ama sadece 3 tanesinin çevrimi yapılmış. türkiyedeki kitaplar art arda bir hikayeyi anlatmıyor sadece 1. kitap warcraft dünyasındaki ejderhalar hakkında bilgi veriyor, 2. kitap orclar için önemli şahsiyet thrallin hayatını anlatıyor.. 3.cü kitap ise hiç okumasanız bile sadcee bunu okuyun tavsiye ederim warcarft dünyasıyla ilgili bir kaç bilinmeyene cevap veriyor gayet güzel bir kitap.. Dediğim gibi warcarftın hikayesi bu 3 kitap değil..bu 3 kitap sadece tarihte,hikayede çok ufak bir kısmı anlatıyor.. warcraftın tarihi, kitaplarıyla, oyunlarıyla ve bunun dışındaki yazılanlarla bir bütün oluşturuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Erdax
Güzel olmuş sağol. WC hikayesini hep sevmişimdir. Yalnız hikayesi LOTR den önce yazılmış derken ne demek istedin pek anlamadım.
Şimdi demek istediğim şu Warcraft filminin hikayesi çoktan yazılıp çizildi masa üstüne koyuldu fakat LoTr nin vizyona daha erken girmesi Warcraft filmini 2 adım arkaya itti peşinden çıkarıp özenti durumuna düşmek istemediler şirketin adını bilmiyorum ama böyle söylentiler var ortalıkta. Ama genede film yakın bir zamanda gelicek diye düşünüyorum... Ve sabırsızlıkla bekliyorum.
umarım warcarftın filmi blizzardın oyunları gibi çok sağlam olur ve umarım kısa sürmez.. acaba film de warcraftın tarihiniş mi anlatıcak yoksa burning crusadeden sonra olan olaylarla ilgili hikayeyi daha da ilerimi taşıyacak ? benim merak ettiğim olay bu.. eğer warcarftın tarihini anlatıcaksa 1 filmle filan olmaz o iş.. 3 film bile yetersiz olur..hayırlısı bekliyelim görelim
Olayın ana kahramanı Kil Jaeden herşey onunla başlıyacak diye duydum. Bildiğimiz hikaye ilede aynı olucak dışına çıkmaları hayal kırıklıgı olur zaten. Ve film tek bölüm olmayacak tabiki sonuçta bu işin ticareti var seri seri karşımıza çıkabilir. Olayların bildiğimiz senaryo ile alakası olduğuna göre bitirende son sözü söyleyende heralde Arthas olucak.... Bunların hepsini bi dergide okudum beyler dergi bolluğu olan bi insan oldugum için bulamıyorum bulursam ismini ve hangi sayısı olduğunuda söyliyecem... Ama siz arama motorlarından aratın böyle bir link vermişti sanırım bu siteden biri bana orda bir kaç fikir vardı...
quote:
Orjinalden alıntı: Tyrande
quote:
Orjinalden alıntı: Erdax
Şimdi demek istediğim şu Warcraft filminin hikayesi çoktan yazılıp çizildi masa üstüne koyuldu fakat LoTr nin vizyona daha erken girmesi Warcraft filmini 2 adım arkaya itti peşinden çıkarıp özenti durumuna düşmek istemediler şirketin adını bilmiyorum ama böyle söylentiler var ortalıkta. Ama genede film yakın bir zamanda gelicek diye düşünüyorum... Ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim bildiğim LOTr'in çekimleri çok uzun süre hazırlık aşamasından sonra başladığı yönünde. Herneyse ne farkeder. Sonuçta beklemeleri bence çok daha iyi olmuş.Günümüz teknolojisi ile çok güzel olabilir film. Yalnız benim bildiğim film animasyon olmıyacağı. Keşke animasyon olsaydı. Arthas'ı kim canlandıracak acaba :)
quote:
Orjinalden alıntı: The_FatheR
quote:
Orjinalden alıntı: shaddack
evet kitaplar 3 tane değil ama dediğim gibi türkiyedeki kitaplar yani çevrimi yapılmış 3 adet var.. ama diğer kitaplar alınsa bile hikayenin tamamını kitaplardan öğrenemeyiz, kitaplar hikayenin,tarihin sadece bir bölümünü oluşturuyor..
way be turkceye cevirmislerde benim haberim yok
mecburen ingilizcesini okuyorum su an ilk 3 kitabin 1 arada cildini aldim 20 dolara ama sanirim bi 5-6 ay surer bitirmem toplam 615 + Ansians serisi ki oda bi 700 pages
Abimde var şu an arkadaşlarında toplam verdiği para 250 YTL bu ise arkadaşları yüzünden anlatmak istemiyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme