Şimdi Ara

meraklısına siemens mc60 kırmızı kitapla takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraklısına sorunsuz çalışan şarjı 1 haftaya yakın giden tertemiz siemens mc60.(kırmızı)

fiyatı 40 tl.

fiyat temsilidir.dünya klasiklerinden 10 adet 2.el kitapla takas olur. ankara içi tercihimdir.diğer illere de bir yol bulunabilir.
    telefonda çalışmayan hiçbir aksam yoktur.şarjı 1 hafta gitmektedir.ara sıra kullanılarak bu günlere kadar gelmiştir..

ilgilenenler pm yada yorum atabilirler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitergit -- 2 Aralık 2012; 7:50:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Başlığı okuyunca meşhur Kırmızı kitapla takas etmek istediğinizi sandım
  • çok zekice bir espri anlayışınız olduğunu görüyorum :) farkındaysanız meraklısına diye başlıyor başlık :) benimkisi isteyen olurda okuduğu kitapları değişmek ister belki diye.kar yada para kazanmak değil amaç.yinede en azından cevap yazıdığınız ve espiriniz adına teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: twitergit

çok zekice bir espri anlayışınız olduğunu görüyorum :) farkındaysanız meraklısına diye başlıyor başlık :) benimkisi isteyen olurda okuduğu kitapları değişmek ister belki diye.kar yada para kazanmak değil amaç.yinede en azından cevap yazıdığınız ve espiriniz adına teşekkürler :)

EYVALLAH.
    Sizin düşünceniz de çok yahşi, takdire şayan. Tebrik ediyorum. İlk defa kitapla takas olur diyen ilan görüyorum.
    Eleştri manasında herhangi bişey söylemedim, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. ilanın meraklısına hitap ettiğinin farkındayım. Ayrıca neyi amaçladığınızı anladım.
    Hayırlı alışverişler.
  • sende var mı kitap.bir iki tane yollasan :)

• Polat abi ilgilenir ilanla :)
    hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım polat alemdar değildir. o ise eğer süriyede adam 1 aydan önce gelmez o :P

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu siemenslere hastayım ya ilk telefonum cx65 veya cx70 dı sanırım çok ıyıdı ama hep bı mx65 sım olsun ıstemısımdır bu modelde kuzenımde var bana göre telefon bu ya keşke siemens bitmeseydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.