Bildirim
Meraklısına WOW The Board Game
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gamermarket'in sitesinde gormustum sanirim , 60 kusur TL idi galiba -
Big Bang Theory'deki gibi bir ekip olmadıktan sonra kiminle oynayacağız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aelin-uial
Big Bang Theory'deki gibi bir ekip olmadıktan sonra kiminle oynayacağız.
Dostum hangi bölümde oynuyorlar merak ettim izleyeyim -
Hatırlamıyorum, bunu da oynadıklarından emin değilim ama bir tür roleplaying game oynuyorlardı kesinlikle. -
quote:
Hatırlamıyorum, bunu da oynadıklarından emin değilim ama bir tür roleplaying game oynuyorlardı kesinlikle.
Bu pek role playing game değil :) açıkcası pek eğlenceli de sayılmaz :D level 60 lık ilk wow pakedinin masaüstü simulasyonu gibi.. ama combat sistemi falan pek sıkıcı :) Arthas veya frostmourne gibi wow figürlerini alan arkadaşların beğenebileceği birşey.. Tamamiyle orjinal ve ingilizce dilinde olması koleksiyoncu arkadaşları cezbedebilir belki :D ama onları nerden bulucam sorun orda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Finarfin34
quote:
Hatırlamıyorum, bunu da oynadıklarından emin değilim ama bir tür roleplaying game oynuyorlardı kesinlikle.
Bu pek role playing game değil :) açıkcası pek eğlenceli de sayılmaz :D level 60 lık ilk wow pakedinin masaüstü simulasyonu gibi.. ama combat sistemi falan pek sıkıcı :) Arthas veya frostmourne gibi wow figürlerini alan arkadaşların beğenebileceği birşey.. Tamamiyle orjinal ve ingilizce dilinde olması koleksiyoncu arkadaşları cezbedebilir belki :D ama onları nerden bulucam sorun orda
Hayırlı satışlar diyelim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Finarfin34
quote:
Hayırlı satışlar diyelim
Sağolun yorumlarınız için
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X