Şimdi Ara

Merc.@56 Warrior@Laila_@devil+pirates+14silk+pengu+kedi@40 Ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: D®a©u#321;a

Dikkat çekmek diorsan o sorun değil bence çünkü adam @ bunlara bakmıor charına lvli serveri itemleri skillerine vs bakıor + benim benim 53 lvl dagger vardı 450 silk harcamıstım üzerine pre kedi ve bankasında bi tane pre ile pet canlandırma daha vardı globalleri falan 90 m oyun parasına sattım eğer sen silke bakacaksan yanlış sana bi char nicki vereyim Uranus Serverinin 80 lvl sınırı iken kralıydı +9 sword falan CaBBaR07 8.5 K Silk harcanmıştı şimdi 89 LvL Kaça satıldı sence bi tahmin et ?

8.5 k silk alan bi kişi charını satmaz biraz mantıklı olsaydın o örneği vermezdin satsa bile çok zor durumda olurda satardı ...

bu arada senin o daggerı bilmem ama wings ler çok aranan dress lerdir ve bu charın fiyatını artırır pre açıkkende satılan charlar 80+ dır bu da senin hatan olmus daha bişi diyim mi ??

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurpean -- 21 Temmuz 2008; 14:47:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D®a©u#321;a

Kardeş afedersin ama sen iyice saçmaladın...
    Sen ilk defa sro oynuon yoksa Pre açıkkende satılan charlar 80+ da ne demek ne yani 53 lvl bi char pre alamaz mı ya da presi açıkken charı satamaz mı
    o 8.5 k yüklenen char da 150 ytl ye gitti ister inan ister inanma zor durumda oldugu için de değil başka glavier bi char kasıo ondan...
    ne benim hatam olmuş daha ne diyeceksin merak ediyorum...

Bak 8.5 k silk alınan charlar kişiye özel charlardır yoksa adam nie o kadar silk alıpta 150 ye versin adam salak mı ?

bu arada pre yle ilgili onu kastetmedim 53 lvl da pre yi açsanda açmasanda yine aynı fiyata satılcak neden pre açıp satıyım ki 64+ yaparım char degeri artar senin yanlısın bu olmus

bide charı belese vercek değilim fiyatta herhanhi bi düşüş olmucak

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurpean -- 21 Temmuz 2008; 14:48:35 >
  • sağol !!

sanada hayırlı satışlar
  • Sende saoL..
  • Up.
  • hayırlı satışlar
  • teşekkürler.
  • up!
  • acil satılık!
  • * Char Adı ve Serveri :Laila_

Server ??? Laila diye bir server varda ben mi bilmiyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xapster

* Char Adı ve Serveri :Laila_

Server ??? Laila diye bir server varda ben mi bilmiyorum ?

galiba sen bilmiosun yeni açıldı

dikkatli bak yer kalmadıgı için mercury yerine merc. yazdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.