Şimdi Ara

Mercede Citan mı ? Volkswagen Caddy mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
31.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citan bence çok mantıksız bir araç. Caddy derim her türlü. En kötü Partner-Berlingo ikilisine bakılabilir.
  • Kuşkusuz Caddy Eğer Ben Citan istiyorum diosan da bırak yıldız sevdasını Kangoo al. Zaten ortaktı galiba (yanlış olabilir) .
  • sonuçta şöyle bişeyde var caddy citandan daha uzun süredir piyasada
    daha oturmuş olması normal
  • Onemlı olan amacınız tıcarı ıs ıcın kullanıcaksanız 2 arac ıcınde citan daha onde cunku caddy yuk tasıma ve sorunsuzluk ogelerıne sahıp bır arac degıl ancak dıger secenegıde onermem daha ucuza daha dolusu yanı kangoo varken gıdıpte cıtan a hıcbır sırket para vermez

Cuk ıcınde kangoo

Aıle olarak bıneceksenız dolu bır cıtan onerırım
  • Yildizi yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

tıcarı ıs ıcın kullanıcaksanız 2 arac ıcınde citan daha onde cunku caddy yuk tasıma ve sorunsuzluk ogelerıne sahıp bır arac degıl

Yorumunuzun bu kısmına çok takıldım Kangoo'dan bozma Citan yılların ticarisi Caddy'den nasıl önde olabilir? Ayrıca güncel kasa Caddy'nin nasıl bir yük taşıma sıkıntısı ve sorunluluğu olabilir?
  • kasıp mpv alın
    olmadı 2.el alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

tıcarı ıs ıcın kullanıcaksanız 2 arac ıcınde citan daha onde cunku caddy yuk tasıma ve sorunsuzluk ogelerıne sahıp bır arac degıl

Yorumunuzun bu kısmına çok takıldım Kangoo'dan bozma Citan yılların ticarisi Caddy'den nasıl önde olabilir? Ayrıca güncel kasa Caddy'nin nasıl bir yük taşıma sıkıntısı ve sorunluluğu olabilir?

Yuk tasımak ıcın uygun degılden kastım yuk tasımak ıcın sırketler uygun bulmuyor anlamında degıl tasıyamaz anlamında demedım cunku masrafları yuksek ve sorunsuzluk sırketlerın aradıgı krıterlere uygun degıl
  • Arkadaşlar Volkswagen Caddy'yi test edemedim yorum yapamam onun hakkında ancak Mercedes Citan'ı yakın zamanda detaylıca inceledim

Yorumlarımıda burada görebilirsiniz: Bir Yıldız Masalı: Mercedes Citan

Ayrıca okantestetti de Fiat Fiorino'dan Skoda Superb'e, Nissan Navara'dan Renault Clio'ya birçok farklı aracın detaylı ve tarafsız incelemesini okuyabilirsiniz.

okantestetti de kulaktan dolma bilgilere ve marka fanatikliğine yer yok. Tamamen tarafsız ve detaylı incelemeler ve yorumlar var. Amacım merak edenleri bilgilendirmek, alacak olanların kafalarındaki soruları gidermek. Umarım amacıma ulaşırım, umarım yorumlarım işinize yarar :)

• Caddy bu işin ferrarisi

• Önce bir caddy i sürün sonra reno kırması citanı sürün farkı anlıcaksınız bu segmentte caddy açık ara önde .
  • Ufak bir bilgilendirme ihtiyacı duydum fiyat farkları ile. Güncel citan liste fiyatı 49.600 tl. Benzer güvenlik donanımda olan kangoo ile kıyasladığınızda arada 5000 tl fark kalıyor. Ve belirtmem lazım ki her ne kadar iç tasarım anlamında daha başarılı olması gerektiğine katılsam da, citan en düşük yakıt tüketimi (4,6 karma) en düşük ses düzeyi ve en iyi frenleme ve güvenlik sistemleri ile sınıfında iddialı bir konumda. Geniş bakım aralıkları ile (20.000/40.000) ticari anlamda fark yaratıyor. Ha iç ve dış tasarım konusunda eleştirilere katılırım.

• mercedes i çok severim ama bu araç bence yakışmadı hiç böyle bil model çıkarmasa daha iyiydi bence bırakın caddy i doblo bile citan çok daha başarılı hem dış hem iç dizayn olarak ayrıca multijet motorun başarısıda ortada.

Mercede Citan mı ? Volkswagen Caddy mi ?

Mercede Citan mı ? Volkswagen Caddy mi ?

• mercedes bu segmentte bende varım demek için girmiş .keşke girmez olaymış bu kadar dandik tasarım bu kadar boş araba doblodan kangoodan beklersın ama mercedesde yapmıs tek kelımeyle hayal kırıklıgı ..caddy nın yanından gecemez caddyle arasındakı terk fark yıldızı olması gerısı tırı vırı
  • Bence bunların hiçbirini almayın şimdilik.Yeni transit connect'i görelim bi değil mi?
    Çok övülüyor ve bence övüldüğü kadarda vardır.BU segment alıcak olsam ya Full Doblo bakarım ya da Renault Kangoo.
    Citan ya da caddy almanın mantığı yok ticari araçlar çok km yaptığı için o kadar servis parası vermek bu markalara yanlış garanti süresi boyunca.
    Citan'ın piyasası da yok ama yakıtta cady'e göre başarılı.
    Caddy biraz daha kaliteli dursa da malzeme kalitesi sınıfına göre başarılı ama yakıtı o kadar da başarılı değil.
    Ama bunların içinden hiçbiri konforlu değil o nedenle konfor karşılaştırması saçma olur.
    Onun için yol tutuşu karşılaştırması ile güvenlik karşılaştırması yapılmalı.
    +Yakıta bakılmalı.
    Bu üçünde hangisi en başarılı ise ona bakılmalıdır.
    Fiat Doblo'nun Full' güvenlikte başarılı.
    EN boş team caddy'de güvenlik 6 havayastığı ve Esp (Bir çok rakibinde yok) başarılı olmuş kanımca.
    Kangoo güvenlikte başarısız kalmıştır malesef.
    Yakıta gelince citan,kangoo en az yakanlardandır.
    Sonra doblo az yakar.
    En çok caddy yakar.
    Yol tutuşu hakkında testleri izlemek lazım
    Ama yol tutuşunda hiçbiri başarılı değil:D

• Tek tük yorumlar dışında herkes fanatiği olduğu markayı övmüş durmuş..Kimiside Mercedes kalitesine yakışmamış diyip ne tezattır ki aracın fiyatına çamur atmış daha lüx olabilirdi demiş :D Sonra fiyat yükselince de ben bu parayı vermem..Şu anda hatasız bir citan la kangoo nun fiyatı aynı..Siz hangisini alırdınız??

Lütfen insanları ''BİLİNÇLİ ŞEKİLDE BİLİNÇLENDİRELİM''..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.