Şimdi Ara

mercedes 300d hakkındaki görüşleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
41.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 196 ile radara girmiştik biz yukarıda arkadaşın söylediği gibi, 10 numara arabadır, günümüz arabalarını eskitir. bizim birsürü arabamız oldu, ancak bu bizim ilk arabamızdı,0 almıştık hatta :) 87 model.onun üzerine kuma getirdik e200 kompressor ama bunu satmaya kıyamıyoruz,hatta çocuğum olursa o bile kullansın diyorum çok tatlı bi araba, yeri ayrı bizim için. basınca da gider yani korkma
  • hayırlı olsun o 150.000 de olamaz diyen arkadaşlara da bir örnek vermek istiyorum geçen hafta aldık 87 e230 ama 67 binde günrükde yattığı için araba yani araba yatmış vs. değişik durumlarda gerçekten çok düşük km.lerde bulunabiliyor
    bu arada hayırlı olsun arkadaşım
  • km göstergesinde hata olabilir benimki %10 eksik gösteriyormuş
    mazot depo şamandrası zamanla bozuluyor ankarada şahin oto elektrik iyi yapıyor birdaha sorun yaşamıyorsun
    ayrıca depo filitresi tıkalı olabilir çekişi düşürür hatta yolda bile kalabilirsin(tecrübe ile sabittir)
    ben 300 000 de motor yaptırdım söken usta 600 000 den aşağıysa ben bişey bilmiyorum dedi şimdi çok iyi
  • 250 d ıle ben eger yol bulabılırsem 190 a kadar cıkabılıyorum. ama bu hıza cıkması ıcın baya bır sabır gerekıyor
  • aracı 2.ci vitese aldıgımızda silkeliyor nedeni ne olabilir cevablarınız için şimdiden teşekkürler
  • Turboların ön sağ camurluklarında hava giriş ızgaraları olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milchschnitte -- 19 Aralık 2008; 15:54:39 >
  • bizim arabada turbo yok bildigim kadarıyla
  • bileniniz yokmu arkadaşlar
  • selam arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun bende yaklaşık bir ay önce 87 model 300D aldım şimdilik çok memnunum fakat rampalarda hararet 90 la 120 arasında oluyor acaba normalmi bana cevaplaesanız sevinirimbirde arka kafalıklar elektirikli ama çalışmıyor nerde yapıyorlar bilginiz varmı çok teşekkür ederim şimdiden
  • iyi bir elektrikçiye götürüp yaptıbilirsin . eğer hareket düğmeleri panosu sağlamsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funyy

selam arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun bende yaklaşık bir ay önce 87 model 300D aldım şimdilik çok memnunum fakat rampalarda hararet 90 la 120 arasında oluyor acaba normalmi bana cevaplaesanız sevinirimbirde arka kafalıklar elektirikli ama çalışmıyor nerde yapıyorlar bilginiz varmı çok teşekkür ederim şimdiden

beyazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatiht

kardeş ben 300d kullanıyorum.1988 model 2008 gümrük çıkışlı.dünyada eşi benzeri olmayan bi arabadır mercedes.3000 motor var yakıtı 210 ykrş.inanmıyorlar ama gerçek bu.ben 1 ay önce 2000 km yol yaptım 400ytl mazot yaktı.yormuyor hidrolik direksiyon, abs,sunroof konfor herşey mevcut.1986 model arabada abs olmaması lazım ama özel sipariş herhalde.devirli kullan en önemlisi bilmeyen kişilere verme.dizel araba çok kibardır.sakın korkma mercedestir masraf açınca altından kalmazsın derler inanma.parçası ençok bulunan arabadır mercedes.gülegüle kullan.allah kaza bela vermesin.

mercedes abs nin mucididir hocam(1978) abs olması garip değil : )
  • Güncel
    300 D kullananlar konforu 250 D'ye göre farklılık var mı
  • Arkadaşlar yok mu cevap verebilecek 250D ile 300D arasında konfor farkı var mı?
  • demek ki konfor farkı yokmuş :D
  • up.. 300d alacağım 89 model orijinal gümrük çıkışlı klima + sunroof yorumlarınız benim için önemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.