Şimdi Ara

Mercedes A 160 hakkında ki düşünceleriniz lütfen?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
89.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar dostlar.2001 Model A 160 Aracımında otomatik vites arızası var.1.vitesten 2 ye geçerken 4000 5000 devire gelip F uyarısı veriyor ve vites kendini korumaya alarak 60 km yi geçmiyor yani 3.viteste gidiyor.Dik yokuşlarda ve rampalarda bu sıkıntıyı yapıyor.Mengerler Servisine götürdüm 9000 ile 10000 arası bi fiyat çıkarttılar.Özel Servislerde 3 farklı yerde Diagnostic yaptırdım.Akü zayıftır diye tam Şarj ettirdim.Maalesef sıkıntı aynı.Özel servislerde 5500 fiyat çıkarttılar.Anlayacağınız mağdur olduk.Arıza Kodu 200A ve 2530. Bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Lütfen cevab yazarsanız sevinirim.
  • Merhaba bende bu aracı karım için düşünüyordum. Oldukça detaylı araştırdım onuda burada paylaşmak istiyorum.

1. Sanayide yaptıracak yer bulmak oldukça zor.
    2. Sanayide yaptıracak yer bulsanız bile fiyatlar inanılmaz yüksek.
    3. Aracın motor bölgesi çok sıkışık dolayısı ile işçilik çok gerektiriyor.
    4. Marş motoru vs gibi basit arızalarda bile motor indirilmesi gerekir.

Çoğu tamirci işçiliği zor ve zahmetli olduğu için A-160 kabul bile etmiyor.

Bilgi için paylaşmak istedim.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Merhaba bende bu aracı karım için düşünüyordum. Oldukça detaylı araştırdım onuda burada paylaşmak istiyorum.

1. Sanayide yaptıracak yer bulmak oldukça zor.
    2. Sanayide yaptıracak yer bulsanız bile fiyatlar inanılmaz yüksek.
    3. Aracın motor bölgesi çok sıkışık dolayısı ile işçilik çok gerektiriyor.
    4. Marş motoru vs gibi basit arızalarda bile motor indirilmesi gerekir.

Çoğu tamirci işçiliği zor ve zahmetli olduğu için A-160 kabul bile etmiyor.

Bilgi için paylaşmak istedim.

Selamlar.

Hortlatalım ilgilenen arkadaşlar olursa; 98 a160 var bende
    Yedek parça fiyatları fahiş değil
    Ustaya çat kapı gidersen her türlü yaslar zaten hangi marka olursa olsun. Tavsiyem aracı olunca bir ustaya gidin aracı gösterin bir çay ısmarlatıp geyik yapın gerisi gelir zaten. Ancak her arızada başka ustaya giderseniz ördek olursunuz
    Yol tutuşu gayet iyi esp asr vs var zaten. Ben yerde 5cm kar varken bodrumdan istanbula geldim 10 gün önce lastikler %50 yaz lastiği sorun yaşamadım kalanını siz düşünün. Hatta tır devrilmiş gece 23den sabah 7 ye kadar tipi olan bir dağ başında mahsur kaldık ancak hiç sorun yaşatmadı bana
    Mercedes güvenliğine laf yok zaten
    Aracı 2004 citroen c3ü satıp aldım. İyi ki de bu hareketi yapmışım attan inip arabaya bindim resmen.
    Araç hakkında sorusu olan olursa bana yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler cevaplar için anneme otomatik şanzıman bakıyorum geri kaçırma olayı varmı A160'da, işin aslı annemin ilk arabası olacak ve fiesta corsa bakıyordum ona ama tesadüf A serisini gördüm sempatik geldi.2006 2007 corsa fiesta polomu yoksa A 160 mı nedersiniz?Kaskoyu sordum 2001 model için 1000 yada 1500 e yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTPULSE -- 30 Temmuz 2015; 12:03:12 >
  • konu hortmuş sallayın yazdıklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 30 Temmuz 2015; 12:46:28 >
  • Araca baktım şuan 50-60 bin piyasaya bak...

• şu geyik testinde takla atan değilmi bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

şu geyik testinde takla atan değilmi bu..
    Öyle diyorlar araba zaten tip olarak öyle ama inkar edenler de var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.